DİZİ / O HAYAT BENİM 31. BÖLÜM FOTO GALERİ

Fox ekranlarında pazar günleri ekrana gelen ve Başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray gibi isimleri barındıran O Hayat Benim'de sular durulmak bilmiyor. Her bölümünde O Hayat Benim farklı olaylarla çalkalanmaya devam ediyor.

O Hayat Benim'in son bölümünde Efsun'un yapmış olduğu plan işe yaramamış ve tüm gerçkler ortaya çıkmıştı. Tüm bu maskaralıklara daha fazla dayanamayan Efsun'un babası O Hayat Benim'de onu evden kovdu. Efsun ise tekrar gelincik yokuşuna geri dönmek zorunda kaldı. Eski nefret ettiği hayattan kurtulmak için çıkış yolu arayan Efsun son bölümde eline mükemmel bir koz geçirdi. Şimdi O Hayat benim yeni bölümde neler olacağı merak konusu...İşte çok merak edilen ve beklenen O Hayat Benim'in 31 yeni bölüm fragmanı...

O Hayat Benim yeni bölümde ise Efsun ve ailesi tutuklanıyor. Bahar'ın gerçek anne ve babası Efsun'dan şüpheleniyorlar ve Bahar'ın kendi kızları olup olamayacağının şüphesine düşüyorlar. Bakalım yeni bölümde daha ne gibi sürpriz gelişmeler yaşanacak ?

O Hayat Benim yeni bölümü ile bu hafta pazar akşamı Fox'ta...