DİZİ / MUHTEŞEM YÜZYIL 60. BÖLÜM FOTO GALERİ

Muhteşem Yüzyıl dizisinin 60. bölüm özeti:

Muhteşem Yüzyıl'da heyecan sürüyor. İbrahim ve Nigar arasındaki ilişki ortaya çıkacak mı?

Şehzade Mustafa yeni bir aşka mı yelken açıyor?

Yasak aşkı öğrenen Gülşah, bu bilgiyi kime aktaracak? İbrahim Nigar'dan kurtulacak mı? Mahidevran, Hürrem'in kurduğu tuzağa düşecek mi? İbrahim'in İskender Çelebi hakkında verdiği karara Sultan Süleyman nasıl bir tepki verecek?

Gülşah, İbrahim ve Nigar'ın konuşmasına kulak misafiri olur. İbrahim ve Nigar geç de olsa dinlendiklerinin farkına varır. İbrahim kendilerini dinleyeni bulmak için Nigar'ı görevlendirir. Gülşah ise vakit kaybetmeden bu bilgiyi Hürrem'e ulaştırmak ister.

Hürrem ve Mahidevran arasındaki iktidar savaşı hızla büyür. Nigar, Hürrem'in arzularını yerine getirmek için harekete geçer. Bunu öğrenen Mahidevran, Nigar'a karşı cephe alır. İbrahim bu fırsatı değerlendirip Nigar'dan kurtulmak ister.

Fatma, Şehzade Mustafa'nın kalbine girmek için yeni yöntemler aramaya başlar. Sonunda Şehzade'nin kalbinde kendisine bir yer açar.

Hürrem, Mahidevran'ın haremdeki gücünü gitgide artırmasından rahatsız olur. Mahidevran'dan sonsuza dek kurtulmaya karar verir. Mahidevran'ı haremden göndermek için yeni bir plan kurar.

İskender Çelebi, İbrahim üzerindeki baskısını arttırır. İbrahim, İskender'in hesaplarını kontrol ettirir. İskender Çelebi durumu kabullenmez. İkili arasındaki tartışma hızla büyür. İbrahim, İskender Çelebi'yi görevinden azleder. Sultan Süleyman bu karara sert bir tepki gösterir.