DİZİ / MOR MENEKŞELER 28. BÖLÜM FOTO GALERİ

Mor Menekşeler dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

“Ak Karga Kara Karga”…Düğün gecesi ortaya çıkan Gecekuşu Sabiha, Dedo sanarak kendisini durdurmaya çalışan Çapa'yı vurmuştur, acilen hastaneye kaldırılan Çapa'nın durumu kritiktir. Hemen herkes şaşkınlık içindedir. Sanlıman ailesi, böylesi bir hadisenin içinde olmaktan olağanüstü rahatsızdır, üstelik Dedo, düğünü bırakıp hastaneye gitmiştir. Dedo, yaşananlardan dolayı kendini sorumlu hissetmektedir.

Gecekuşu Sabiha akli dengesini bütünüyle yitirmiştir, hastanede tutulmakta ve yaşananları hatırlamamaktadır.

Bu arada Yorgancı İshak, Dilsiz'i kullanarak Akbulut'un peşine düşer. Payidar ise Başgardiyan'ın Akbulut'la ilişkisi olduğunu anlamış, onu tuzağa düşürmeye karar vermiştir. Kabadayı Akif ise hapishane'de, koğuşta Halkacı İsmet'le mücadeleye girmiştir.

Eskitepeliler arasındaki meseleler birdenbire hızlanır. Çapa yaralanınca, Osep'in annesi, oğlu için daha fazla endişelenir ve Türkiye'den Amerika'ya göç etmeye karar verir. Fakir Şükrü dağıldıklarını son olaylarla birlikte daha da hissetmektedir. Amca yeğen yakınlaşırlar. Harun, Köfte Leman'a birlikte kaçmayı teklif eder. Kabadayı, hapisten kaçmaya niyetlidir.

Hayali ile Cevriye'nin yasak aşkı nereye varacaktır?

Akbulut, Yorgancı İshak'ın tuzağına düşecek midir?

Mor Menekşeler, 15 Mayıs Salı TRT 1’de…