DİZİ / MOR MENEKŞELER 25. BÖLÜM FOTO GALERİ

Mor Menekşeler dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

“Herkes düşer ben kalırım”…Feride 'nin cenazesi defnedilirken annesi Eskitepeli gençlere kimseden intikam alınmasını istemediğini söyler. Kabadayı Akif aynı fikirde değildir, ne yapıp edip Akbulut'u öldürmeye karar vermiştir.

Bu arada Dedo, mahalleyle ilgilenmeye devam etmektedir. Partinin fakir mahalleliye dağıtmak için verdiği unun, Muhtar tarafından uncuya satıldığını öğrenir. Hayali ve Cemali, unun mahalleliye dağıtılmasını sağlarlar.

Dedo'nun mahalleliye yaptığı bu yardım ve gösteri, Fakir Şükrü'yü iyice kızdırır… Dedo'nun çevresi ve gücü giderek genişlemektedir. Şükrü, özellikle Kürt Cemali ve adamlarının Dedo'ya çalışıyor olmasından hoşnutsuzdur.

Yeni adamlar bulmak istemektedir… Bu arada Hasan Yüce'nin oğlu Ali Yüce ortaya çıkar ve Dedo'ya ucuz arsalardaki arazilerini satmak istediğini söyler. Ali Yüce, Fakir Şükrü'ye de gidecek, babasıyla bir ilgisinin olmadığını, kumara oynamak için lokale gidip geleceğini anlatır.

Mahalle kendi devranında dönerken en çok Kabadayı Akif kötü durumdadır. Akbulut, onda bir saplantı olmuştur, uyuyamamaktadır; öfkeli ve giderek gaddarlaşan bir insan haline gelmiştir. Altındağlı, Esme'ye para vererek Akbulut'un izini bulur da...

Mor Menekşeler(25.Bölüm), 20 Nisan Cuma TRT 1 'de…