DİZİ / M.U.C.K 5. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

M.U.C.K dizisinin 5. Bölüm özeti Show Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Okuldaki popülaritesi gittikçe düşmekte olan Murat, İpleri eline almaya verir. Eski günlerine dönmek ve tekrar okulun yıldızı olmak niyetiyle hiç akıllara gelmeyecek bir işe kalkışır.

Bu arada müzikal provasında işler hiç de iyi gitmemektedir. Başkan provalara çok önemli bir konuk çağırmış ve provayı beraber izleyeceklerini, eksiksiz ve mükemmel bir prova istediğini belirtmiştir. Ama öğrencilerimiz çalkantılı hayatlarıyla her an yeni bir sürpriz hazırlamakta ve herkesi şaşırtmaktadır.

Derin o sürprizlerden birini Rüzgar'a yapar. Rüzgar'ın eli kolu bağlıdır artık. Ada'yla iyice yakınlaşan Rüzgar, artık ne yapacağını bilmemektedir. Bu sürprizler, müzikalde de çatlaklara yol açmaktadır.

Bu arada Nihat evde çılgın bir partiye hazırlanmaktadır. Okuldan herkes davetlidir. Nihat'ın Bade'ye dair ciddi planları vardır. Olaylar Nihat'ın beklediği gibi gitmez, beklenmedik konuklar ve olaylar, Nihat'ın dünyasını da alt üst eder...

Tüm bu tantananın içinde, prova günü gelir çatar. Artık ünlü konuğumuz için her şey hazırdır... Ya da herkes öyle düşünmektedir. Ama yine herkesi bir sürpriz beklemektedir...