DİZİ / LEYLA İLE MECNUN 50. BÖLÜM FOTO GALERİ

Leyla İle Mecnun dizisinin 50. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti.

Aynı gün dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin 'doğar doğmaz birbirlerini buldular ' demesiyle, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane âşıklar 'Leyla ve Mecnun ' dan alırlar...

Leyla ve Mecnun 'un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden yirmi beş yıl geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi 'nde, Mecnun ise Açık Öğretim 'de okumaktadır. Her ikisinin de birbirlerinden haberi yoktur.

Bir sabah, ailesi Mecnun 'a durumu anlatır ve Leyla 'yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla 'nın evine gider. Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışmasıyla sonlanan ziyarette Mecnun, Leyla 'yı görmüş ve görür görmez de âşık olmuştur.

Mecnun Leyla 'nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında Aksakallı Dede 'yi görür. Ancak Aksakallı Dede 'nin rüyalarından çıkıp Mecnun 'la beraber yaşamaya başlamasıyla durumlar iyice karışır.

Leyla ile Mecnun, TRT 1 'de…