DİZİ / LALE DEVRİ 82. BÖLÜM FOTO GALERİ

Lale Devri 82. Bölüm özeti:

Yeşim’in Toprak’a yaptıklarını öğrenen Çınar, Yeşim’i yaka paça evden kovar! Çınar’ı kaybedince deliye dönen Yeşim ise Necip’ten medet umar. Necip, Çınar’la aralarını düzeltmezse Lale’nin kaçırılışıyla ilgili her şeyi Çınar’a anlatacaktır!

Toprak, Çınar’ın gerçekleri öğrendiğinden habersiz, pastanedeki işleri düzeltmeye çalışırken, kapıya gelen polisler onu karakola çağırırlar. Sıtkı teslim olmuştur! Yeşim’in tehdidiyle köşeye sıkışan Necip kalp krizi geçirir ve hastaneye kaldırılır!

Çınar’ın babasını kaybetmek üzereyken öğrendiği bir sır onu şoke edecektir! Yeşim, Çınar’ı kaybetmenin acısıyla Toprak’ın kapısına dayanır! Yeşim’in söylediklerinden ürken Toprak, onun bir şeyler planladığından şüphelenir.

Çınar’la konuşmaya karar verir. Çınar ve Toprak, Yeşim’i bulmak için yalıya giderler. Ancak karşılaşacakları manzara onları dehşete düşürecektir! Tüm sırların açığa çıktığı, tüm dengelerin değiştiği nefes kesen yeni sezonuyla Lale Devri; yine aşk, intikam ve heyecan dolu bölümleriyle sizlerle olacak...