DİZİ / KURTLAR VADİSİ PUSU 224. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi 224. Bölüm özeti:

Abdülhey namlunun ucunda

Üstad Ronald, Abdülhey'i sorgulaması için Dişçi'yi görevlendirdi. Pusat ise Dişçi'nin yerini öğrenmek istediğinden Baltazar ile bir plan yaptı. Ancak Pusat, Abdülhey ve Dişçi'ye ulaşamadı. Bu arada Polpo'nun adamları Dişçi'nin mekanını basıp Abdülhey'i alıkoydu.

KGT ekibi, Abdülhey ve Margaret takasını gerçekleştirmek için Mete ile buluşma noktasına geldi. Abdülhey'in olmadığı farkedilince çatışma çıktı ve Akif, Mete'yi göğsünden vurdu. Poplo, Abdülhey'in öldürülmesi emrini verdi.

Abdülhey ölecek mi? Polat, Abdülhey'i kurtarabilecek mi? Mete yaşayacak mı? Cevaplar 8 Mayıs Perşembe akşamı atv'de.

Şamil, Dişçi'nin kontrolünden çıkmaya çalışırken geçmişiyle ilgili hayati bir gerçek ortaya çıkar. Dişçi, Şamil'den sonra kimi ele geçirecektir? Mete, Arif ve Abdülhey'i aldıktan sonra KGT'den ne isteyecek?

Mete kimlerle işbirliğine gidecek? Kara ve Siyah Sancak ekibine baskın düzenleniyor. Kara işkencelerden sağ çıkabilecek mi? Bu baskının kaynağı Tapınakçılar mı? Dişçi, Raskoln'e ihanet mi edecek?

Baltazar ve Pusat, Polpo'dan intikam alacak mı? Raskoln kimin tarafını seçecek? Safiye abisi Polat Alemdar'ın yaşadığını öğrenmişti. Artık yeni planlar yapan Safiye'nin alacağı kararlar içerisinde Cahit olacak mıdır? Abdülhey, maruz kaldığı işkenceler sonucunda konuşacak mı? Abdülhey'den hangi bilgileri almak istiyorlar?

Şamil, Dişçi'nin kontrolünden çıkmaya çalışırken geçmişiyle ilgili hayati bir gerçek ortaya çıkar. Dişçi, Şamil'den sonra kimi ele geçirecektir? Mete, Arif ve Abdülhey'i aldıktan sonra KGT'den ne isteyecek? Mete kimlerle işbirliğine gidecek?

Kara ve Siyah Sancak ekibine baskın düzenleniyor. Kara işkencelerden sağ çıkabilecek mi? Bu baskının kaynağı Tapınakçılar mı? Dişçi, Raskoln'e ihanet mi edecek? Baltazar ve Pusat, Polpo'dan intikam alacak mı? Raskoln kimin tarafını seçecek?

Safiye abisi Polat Alemdar'ın yaşadığını öğrenmişti. Artık yeni planlar yapan Safiye'nin alacağı kararlar içerisinde Cahit olacak mıdır? Abdülhey, maruz kaldığı işkenceler sonucunda konuşacak mı? Abdülhey'den hangi bilgileri almak istiyorlar?

Kurtlar Vadisi'nde ilginç paralel örgüt sahnesi

Kurtlar Vadisi Pusu 223. bölümünde paralel örgüt mensuplarına gelen yeni bir talimattan bahsediliyor. Buna göre, kripto şahıslar uykuya çekilecek.

Gündemdeki olayların arka planlarını izleyenlerine anlatmasıyla bilinen ve reytingleri alt üst eden Kurtlar Vadisi Pusu, 223. bölümüyle de geceye damgasını vurdu. Son haftalarda 17 Aralık darbe girişiminin arka planlarını gözler önüne seren dizinin bu haftaki bölümünde paralel örgütle ilgili ilginç bir sahneye yer verildi.

Paralel örgütle mücadele etmek üzere, örgütü yıllar önce çözmüş, ancak bir şekilde susturulup, akıl hastanesine yatırılmış olan Arif İzci, Polat Alemdar tarafından hastaneden çıkarılmış ve çalışmalara başlamıştılıştı.

223. bölümde, Abdülhey ve Arif İzci paralel örgüte bağlı ulakların haberleşme sistemini çözdü ve söz konusu kripto şahısların toplantısına baskın yapıldı. Baskın yapıldığı sırada kripto şahısların kendi aralarındaki konuşma dikkat çekti.

Konuşmalarda, paralel örgütün çok zor durumda olduğu, herşeyin yeniden kurulması gerektiği, deşifre olmayacakları yeni yolların bulunmasının lüzumu, yukarıdan yeni bir emir geldiği, devletin kritik noktalarındaki örgüt mensuplarının kabuğuna çekilmesinin istendiği, bir nevi uyku modu emredildiği gibi konulardan bahsediliyordu.

Tam bu konuşmalar esnasında Abdülhey ve Arif İzci toplantıyı bastı. Abdülhey'in, odada bulunan örgüt mensuplarına söylediği sözler ise zihinlerde yer edecek cinstendi.

İşte Abdülhey'in o sözleri:

Evet, uyuyacaksınız. Ama bir daha uyanmayacaksınız. Bundan sonra devletin içerisinde cirit atmak yok. Tünel kazıp o tünelden başkalarının geçmesine izin vermek yok. Yaptıklarınızın hesabını bir bir ödeyeceksiniz.