DİZİ / KURTLAR VADİSİ PUSU 209. BÖLÜM FOTO GALERİ

Aksiyon ve heyecan dolu bölümleriyle zirveden inmeyen Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da bomba gibi bir bölümle geliyor.

İzleyicelerin merakla beklediği 209. bölüm 26 Aralık Perşembe akşamı atv'de sizlerle.

Kurtlar Vadisi Pusu 209. bölümde Akif vuruluyor. Kurtlar Vadisi Pusu bir önceki bölümde Kara, Abdülhey ve Abdülhey'in evlenme teklifi ettiği Gaye'yi kurtlarmamk için Poyraz'a baskın yapan Polat Alemdar, hiç beklemediği bir olayla karşı karşıya kalmıştı. Kurtlar Vadisi Pusu 209. bölümde Polat Alemdar'ı karşısında gören Poyraz, ne yapacağını bilemez.

Polat Alemdar, Poyraz'la konuşurken Akif'te boş durmaz ve Poyraz'ın adamlarını gizlice öldürerek Polat, Kara, Abdülhey ve Gaye'nin hayatını kurtarır. Dizinin ilerleyen sahnelerinde Kara, Poyraz'ı tekrar eline geçirir ve yarım kalan işkencelerine devam eder.

Müfettiş Kane, Akif'in vurulma emrini verir ve Akif vurulur. Akif'i ziyarete gelen Cahit, hastanede Polat Alemdar'ın yaşadığını ögrenecek mi? Akif'in sonu ne olacak? Poyraz'ı tekrar ele geçeren Kara, Poyraz'ı öldürecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölümde neler olmuştu?
Polat'ın yaşadığını öğrenen Kara, ondan yardım talebinde bulunmuştu. Kara'nın yardım isteği Polat'ın yeni planında yer almasını sağladı.

Diğer yandan Poyraz, Kara'yı bulmak için çalışmalarını hızlandırdı ve Kara'nın sevdikleri üzerinden amacına ulaşmayı denedi. Poyraz, intikam savaşı için sinsi planını uygulamaya koyarken Gaye ve Abdülhey de bu savaşın tam ortasında kaldı.

Tapınakçılarsa eylemlerine son sürat devam ederken onların yeni hedefinden haberdar olan Pusat ve Akif, planlarını bozmak için girişimde bulundu.