DİZİ / KİRAZ MEVSİMİ 19. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kiraz Mevsimi Dizisi 19. Bölüm özeti:

Fox ekranlarının her hafta sabırsızlıkla beklenen dizisi Kiraz Mevsimi'nde kötüler ittifak yapıyor. Öykü ve Ayaz Kiraz Mevsimi'nde aşk tazelerken, Şeyma ve Önem güç birliği yapıp Derin'i kullanarak Öykü'nün canını yakmayı planlıyorlar. Bu hafta 19. bölüm ile ekranlara gelecek olan Kiraz Mevsimi'nde bakalım Öykü ve Ayaz için ne gibi sürpriz gelişmeler yaşanacak? Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Kiraz Mevsimi yeni bölümde kötülerin birleşmesine tanık olacağız
Mete, Şeyma'nın gerçek yüzünü gördüğünde artık onunla birliktte olamayacağını anladı ve hayatından çıkıp gitmesini istedi. Şeyma ise etrafındaki insanları teker teker kaybettiğini anladığında artık çok geçti. Son bir kez Öykü'den af diledi fakat eli boş döndü. Yalnız kalmıştı ve çaresizdi. Son çare olarak Önem'in kendisine önerdiği işbirliğini kabul etti. Kiraz Mevsimi yeni bölümde Önem Şeyma'yı kendi çıkarları için kullanacak. Ona Derin ile yakınlaşması gerektiğini söylüyor ve Öykü için sinsi bir plan hazırlıyor.

Öykü ve Ayaz Havuzda
Kiraz Mevsimi yeni bölümde sempatik aşıklar havuz da güzel bir gün geçiriyorlar. Fakat bu havuz sefasında kötü bir olay yaşanıyor. Yüzme bilmeyen Öykü, Ayaz'ın boğulduğunu zannedip hiç düşünmeden havuza atlıyor ve kendiside boğulma tehlikesi geçiriyor. Acaba ayaz zamanında Öykü'yü kurtarabilecek mi?

Öykü'nün yurtdışına yapmış olduğu çalışamyı çok beğenen Monika Sessa neden ilk uçakla İstanbul'a gelip Öykü ile görüşmek istiyor? Önem ve Şeyma istedikleri intikama ulaşabilecekler mi? Hepsi ve çok daha fazlası bu hafta cumartesi akşamı Kiraz Mevsimi 19. bölümde bizlerle olacak....

Kiraz Mevsimi 18. bölümü hatırlayalım :
Fox ekranlarında cumartesi akşamlarına damga vuran dizi Kiraz Mevsimi'nde Öykü ve Ayaz birlikte ve başbaşa çok güzel bir gün geçiriyorlar. Kiraz Mevsimi son bölümde Ayaz'ın tüm çabalarına rağmen Öykü Derin ile çalışmaya karar vermiş ve teklifini kabul etmişti. Ayaz için ne kadar zor olsada Öykü'ye olan sevgi ve saygısından dolayı onu üzmek istemedi ve duruma sessiz kalarak herşeyi anlayışla karşıladı. Aslında Ayaz Derin'e hiç güvenmediğini ve gözünün üzerinde olduğunu bizzat kendisine söylemişti. İkili arasında ki gerilim artık herkes tarafından farkedilecek düzeye geldi. Acaba Öykü bu durumdan nasıl etkilenecek ?

Kiraz Mevsimi yeni bölümde Öykü'nün Derin için hazırlaması gereken ambiyansı Ayaz ile birlikte yapması Derin'in hiç hoşuna gitmez. İkiliyi ayırmaya çalışsada Öykü ve Ayaz'ın birbirlerini bırakmaya hiç mi hiç niyetleri yoktur. Baş başa güzel bir gün geçirmek için ellerine fırsat geçen Kiraz Mevsimi'nin sevimli aşıkları doya doya vakit geçirirler. Şeyma cephesinde ise Mete Öykü'nün evi için yaptıklarını öğrenir ve yüzleşmek için karşısına çıkar. Fakat Şeyma yeni ve gururlu bir karar almıştır ve hayatına tek başına ve dimdik devam edecektir.

Bakalım Kiraz Mevsimi yeni bölümde aşıklar birbirlerine kavuşabilecekler mi? Yoksa sorunlar daha damı büyüyecek ? Kiraz Mevsimi cumartesi akşamı saat 20:00' da Fox ekranlarında...