DİZİ / KAYIP DİZİSİ OYUNCULARI

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği “Kayıp”ın yönetmenliğini, üç yıl boyunca izlenme rekorları kıran “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin de yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan yapıyor. Çekimlerine, geçtiğimiz günlerde İstanbul Kemerburgaz’da başlanan dizi, çok varlıklı Şarman Ailesi’nin başına gelen büyük bir felaket etrafında gelişiyor.

Başrollerinde; Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar, Fahri Şaşmaz, Ferit Kaya, Erhan Can Kartal, Eşref Seyitoğlu,Yıldıray Şahinler ,Berk Erçer, Zeynep Kankonde, Zeynep Altıner, Banu Fotocan, Nalan Yavuz ve Gizem Akman 'ın yer aldığı dizi güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra sürükleyici hikayesi ile de dikkatleri çekiyor.

Kanal D 'nin, yeni yayın dönemindeki en iddialı yapımlarından olan “Kayıp”ın konusu ise şöyle;
Kemal ve eşi Leyla 'nın, çocukları Kerem ve Yasemin 'le birlikte herkesi kıskandıracak bir hayatları vardır. Büyük bir aile şirketi, güzel bir ev, dışarıdan her şeye sahip, kusursuz bir aile gibi görünürler. Ancak bu muhteşem aile tablosu bir gecede yerle bir olur. Şarman Holding 'in veliahtı, Leyla Şarman Özdemir ve Kemal Özdemir 'in biricik oğulları Kerem, annesi ve babasının evde olmadığı bir gece, iki polis tarafından götürülür ve daha sonra kendisinden haber alınamaz. Ailenin biricik oğullarını bulmak için verdikleri amansız mücadele, aile içerisindeki ilişkilerin sarsılmasına ve herkesin kendine sakladığı sırların açığa çıkmasına da neden olur.

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle;
Yapım:D Yapım
Yapımcı:E. Ayşe Durmaz
Uygulayıcı Yapımcı:Ayşıl Tay
Yönetmen:Zeynep Günay Tan
Senaryo:Elif Usman
Sanat Yönetmeni:Murat Güney
Görüntü Yönetmeni:Sedat Yücel
Müzik:Gökhan Kırdar
Oyuncular:Mete Horozoğlu (Mehmet Kantarcı), Aslı Enver (Özlem Albayrak), İlker Kaleli (Falko: Faik Şaşmaz), Kaan Taşaner (Kemal Özdemir), Dolunay Soysert (Leyla Şarman Özdemir), Kürşat Alnıaçık (Murat Şarman),Menderes Samancılar (Hasan Deliorman), Yunus Emre Terzioğlu (Fahri Şaşmaz), Ferit Kaya (Bekir Çimen), Erhan Can Kartal (Kerem Özdemir), Eşref Seyitoğlu (Bilal Toklu), Yıldıray Şahinler (Metin Sönmez), Berk Erçer (Mahir Eray), Zeynep Kankonde (Elmas Toklu), Zeynep Altıner (Yasemin Özdemir), Banu Fotocan (Gülriz Kurtuluş), Nalan Yavuz (Cemile Kantarcı), Gizem Akman (İnci kantarcı).