DİZİ / KAYIP 17. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kayıp Dizisi 17. Bölüm özeti:

Mehmet, Özlem'in peşine düşüyor

Hastaneden kaçan Mehmet, Özlem’in peşine düşüyor.

Hastaneden kaçan Mehmet, Özlem’in peşine düşer. Ancak Falko ve onu bulmak için Özlem hakkında daha çok şey bilmesi gerekmektedir. Bu nedenle önce Şarmanlar’ın kapısını çalar.

Eve döndükten sonra kurtarıcısı Mehmet ile ilk kez karşılaşan Kerem arasında duygusal anlar yaşanır. Murat ve Sedef de oradadır. Fakat Mehmet, Kemal ve Leyla ile yalnız konuşmak ister.

Bunu fırsat bilen Murat, Kerem’i ona bir sürprizi olduğunu söyleyerek apar topar dışarı götürür. Mehmet, soruları ile özellikle Kemal’i köşeye sıkıştırır. Hatta onunla baş başa kalınca Özlem ile ilişkisi olup olmadığını bile sorar.

Kemal her şeyi inkar ederken, ikilinin konuşmalarını Leyla kapıdan dinlemektedir. Murat’ın Kerem’i alıp acele ile nereye gideceklerini söylemeden dışarı çıkması, Leyla’nın büyük panik yaşamasına neden olur. Hep birlikte abisi ve Kerem’in peşine düşerler. Murat’ı ararlar ancak telefonu kapalıdır.

Özlem ise kaçmanın yollarını arar. Ama bu sandığı kadar kolay değildir. Falko, onu gözünün önünden bir an olsun ayırmamaktadır. Hapishanedeki Hasan’ı ise hapishane müdürü çağırır. Aldığı kötü haber Hasan’ın yıkılmasına neden olur. Polis bir kez daha Şarmanlar’ın kapısındadır.

Bir başka acı haber de Kadir ve Elmas’ı beklemektedir. Kemal’e Falko’dan ummadığı bir telefon gelir. Bilal’in görüntüleri karşısında 100 milyon TL ister. Kemal, Murat’a gitmek zorunda kalır ancak, oğlu için alamadığı parayı almak için bu kez elinde güçlü bir koz vardır. Kaçamayacağını anlayan Özlem ise büyük bir çılgınlığa kalkışır.