DİZİ / KAYIP 13. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kayıp Dizisi 13. Bölüm özeti:

Falko, Mehmet'i köşeye sıkıştırıyor
Mehmet’in annesini ve kızkardeşini kaçıran Falko, onu iyice köşeye sıkıştırıyor.

Mehmet, Özlem’in güvende olduğunu kendi gözleri ile görmek için gece onunla kalmıştır. Sonunda beklenen şey olur. Tüm savunma duvarlarını Mehmet için yıkan Özlem, ona duygularını açar. İkili, aralarındaki çekime daha fazla engel olamazlar. Hiç beklemediği bir anda aşkına karşılık bulan Mehmet çok mutludur ancak, Falko onları yakın takiptedir. Üstelik intikam ateşi ile yanmaktadır.

Dora ile kaçmak için pasaportlarını bekleyen Bekir’in keyfine diyecek yoktur. Ancak bu mutluluk kısa sürer. Bekir, hiç beklemediği bir sürprizle karşı karşıya kalır.

İşe gitmek üzere evden çıkarlarken Mehmet telefonunu bulamaz. Telefonu kayıptır. Aşk ve mutluluk sarhoşu ikili bu olayın üzerinde çok durmazlar.

Cemile’ye, Mehmet’in bir arkadaşından Mehmet’in kaza yaptığına dair telefon gelir. İnci ve annesi, hastaneye Mehmet’e yetişebilmek için memleketten aceleyle yola çıkarlar. Kerem, annesinin iyi olup olmadığını merak eder ve Hasan’dan onu Leyla’yı aramasını ister.

Ağzından dayısı ve Defne’nin ölümü ile ilgili bilgiler de kaçıran Kerem, Hasan’ın dikkatini çeker. Leyla’yı aramaya razı olan Hasan, Kerem’in sağlık durumu ile ilgili bilgi verir. Murat’a karşı kadının dikkatli olmasını, Kerem’in onunla ilgili bir şeyler gördüğünü de söyler. Duydukları karşısında ne yapacağını şaşıran Leyla, soluğu holdingde alır.

Elmas ise tesadüfen Kerem’in kayıp günlüğünü bulur. Kadir’den şüphelenen Elmas, onu sorguya çeker.

Mehmet’i arayan Falko ise, annesi ile kardeşinin elinde olduğunu söyler. Ona ipucu veren Falko, Mehmet’ten iz sürmesini ister. Falko’nun son lafı:” Eğer annenle kardeşini bulursan sen kazanacaksın, bulamazsan ben” olur.