DİZİ / KARAGÜL 47. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karagül Dizisi 46. bölümde yaşananlar:
Kendal ' ın oynadığı oyun, hiç beklemediği bir şekilde sonuçlanırken, evladını kaybetmenin acısını en derinden hisseder. Murat bu kez Kendal ' a hiç beklemediği bir ders verir. Ebru, Rüzgar ' a kavuştuğu için her ne kadar mutlu olsa da, ona bunu yapanın kim olduğunu bulmadan asla içi rahat etmeyecektir.

Anlam veremediği ve cevaplarını bir türlü alamadığı sorular, Ebru ' nun içini kemirmeye devam etmektedir. Baran ve Narin ' in arası Oğuz meselesi yüzünden hayli gergindir. Tüm bunların dışında Baran, bu kadar çok sorunla baş edememekte, kendince çözümler aramaktadır.

Ada ve Maya arasındaki gerginlik yükselirken, Ada, Maya ' nın neden böyle davrandığını anlayamamakta, Maya ' nın suskunluğu her geçen gün iki kardeşin arasını açmaktadır. Arada sıkışıp Kalan Serdar ise ne yapacağını bilememin acısı ile kıvranmaktadır.

Diğer yandan Murat artık sevdiklerinden uzak kalmaya dayanamaz, çok tehlikeli bir plan yapar. Özlem bilmeden bu planın parçası haline gelir. Murat ' ın dönüşü artık konak içindeki dengeleri değiştirmiştir ancak henüz kimse bunun farkında değildir.