DİZİ / KARAGÜL 43. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karagül Dizisi 42. Bölüm özeti:

Bir yanda Maya, diğer yanda Asım hayatlarının en büyük sırrıyla tanışırlar. Maya ve Asım ' ın yolları, saklamak zorunda oldukları sır ve çaresizlikleriyle kesişir. İkisi de ne yapacağını bilemez bir halde birbirlerine destek olurlar.

Ada ' nın mutluluğu çok uzun sürmez. Ada ve Baran arasında olan kavga, Ayşe ' nin de Baran ' ı sorgulamasına sebep olur ve Ayşe kendini geri çeker. Özlem, Baran ' ın görüntüleri izleyip yankılarını duymayı beklerken hiç hesap etmediği bir sürprizle karşılaşır ve cd ' yi kaybeder.

Kasım ' la olan yakınlığı Kendal ' ın öfkesini katlarken Özlem bunun bedelini ödeyecektir. Kasım bir yandan Oğuz ' la başa çıkmaya çalışırken diğer yandan, Özlem ' den cd ' yi almaya çalışır. Bunun için konağa gider ama orada kendini nasıl bir tehlikeye attığının farkında değildir.

Kendal ' a kimliği belirsiz biri tarafından gelen telefon onun bütün dengesini alt üst ederek Murat ' ın yaşadığına dair içine büyük bir şüphe düşürür. Gittikçe eli ayağı bağlanır ve köşeye sıkışır.

Ebru, Murat ' ın ölümüyle ilgili şüphelerini takip etmeye devam eder. Kadriye ' ye, Murat ' ın ölümüyle ilgili şüphelerini açar ve bu durum Kadriye ' yi bir kez daha vicdanı ve Ebru arasında sıkıştırır. Artık Kadriye vicdanının baskısına dayanamamaktadır.