DİZİ / KARAGÜL 29. BÖLÜM FOTO GALERİ

Solukları kesen senaryosu ile büyük beğeni toplayan Karagül 29. Bölümünde Narin, Kendal'ın adamları tarafından öldürülüyor. Narin'in öldüğünü öğrenen Kendal, Karagül 29. bölümde yolun sonuna geldiğini itiraf ediyor. İşte Karagül 29. bölümün tüm ayrıntıları.

Karagül Dizisi 29. bölüm özeti:

Murat’ın yokluğu ile hayat mücadelesine giren ve tek başına ayakta kalmaya çalışan Ebru, bir yandan önüne çıkan yeni engellere direnme çabasını devam ettirirken diğer yandan konakta ki dengelerin tam ortasına oturmuştur.

Rüzgar’ın kaybolmasıyla birlikte Ebru bir kez daha çocuklarıyla imtihan edilir. Yanında tek destekçisi ve belki de kabul etmese de tek dayanağı olan Fırat’ı bulur. Narin’in konaktan ayrılmasıyla birlikte sarsılan bu denge yine Ebru’nun çabaları ve özverisi sayesinde yerine oturur.

Ebru, Narin’in suçsuzluğu konusunda ısrar eder ve Kadriye Ana’nın hayranlığını bir kez daha kazanır. Diğer tarafta, Kendal Ağa’yı ikna ettiğini zanneden Özlem, bu kez gerçekten tehlikenin sınırlarında dolaşmaktadır.

Elindeki son kozu oynamaya çalışsa da, Kendal Ağa artık ona inanmaz. Kendal Ağa ve Özlem arasındaki sırlara bir yenisi daha eklenirken, Kendal Ağa’nın cephesinde işler iyice karışır. Konak ahalisi Rüzgar’ın kaybolması ve Narin’in gidişiyle uğraşırken, Melek başına geleceklerden habersiz Recep’in emanetine doğru yürümektedir.

Karagül dizisinin bir önceki bölümünde:

Konakta hedefler şaşıyor ve işler iyice karışmaya başlıyor.
Ada konuşmak için Ebru ' nun odasına gittiğinde onu baygın buluyor ve hayatının en korkulu anlarını yaşıyor. Hastanedeki çaresiz bekleyiş sırasında Baran da kardeşlerine destek olmak için yanlarında kalıyor. Ama; bu destek hiç beklemediği bir şekilde sonuçlanır.

Ebru, intihar mı etti?
Ebru ' nun intihar etmiş olma olasılığı herkesi şok ederken, Kadriye onun asla böyle bir şey yapmayacağından emin. Ebru kendine gelip üzerindeki intihar şüphesini kaldırıyor, ancak bu sefer Narin konaktaki suçlamalarla karşı karşıya kalıyor.

Özlem delilleri yok etmenin yollarını arıyor
Herkes Narin ' e şüpheli gözlerle bakarken, onun destekçisi hiç beklenmeyen biri oluyor. Serdar bu süreçte Ada ' ya destek olurken, Özlem delilleri yok etmenin yollarını arıyor. Özlem ' in planları ayağına dolanıyor ve sıyrıldığını zannederken Kendal tarafından beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya kalıyor.

Karagül 29. bölümünde:

Kendal, Yolun Sonuna Geliyor
Kendal'ın adamları tarafından zorla kaçırılan Narin'i acı bir son beklemektedirve Kendal'ın adamı tarafından öldürülür. Narin'in kendi adamı tatarından öldürüldügünü öğrenen Kendal ise iyice köşeye sıkışır ve yolun sonuna geldiğini ifade eder.

Kendal, Tutuklanır
Narin'in öldürülme haberi tüm konağa aynı anda yayılır ve herkes bu haberle birlikte şoke olur. Kendal'ın abisi öldürdüğü görüntülerin bulunduğu CD, Jandarma'nın elindedir artık. Görtüntüleri inceleyen Jandarma, Kendal'ın tutuklanmasını saglar.

Karagül Dizisi'nin konusu:

İmkanıza inat, yeniden doğan kadınların hikayesi.

Halfeti'nin büyülü atmosferinde geçen Karagül, sürpriz gelişmelerle yine herkesi ekran başına kitliyor.

Her sayfanın ardında farklı bir hikaye yatan Karagül'de sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. İmkansızı kabullenmeyip yollarına devam eden kadınların, içlerine bir parça da 'siz' koyduğu Karagül, tüm heyecanıyla Cuma FOX'ta!