DİZİ / KARADAYI 64. BÖLÜM FOTO GALERİ

Karadayı Dizisi 64. bölüm özeti:

Babasını ölümden kurtarmak için düşmanını özgürlüğüne kavuşturmayı göze alan Mahir, Turgut'u ikna etmeyi başarır. Turgut'u yakından tanıyan Feride ve Mahir bu kez oyunu onun kurallarına göre oynamayı kararlaştırır.

Turgut özgürlüğüne kavuşmak için hem hapishane savcısına ifade vermek hem de Süleyman Savcı cinayetine dair sakladığı maddi bir kanıtın Mahir'in eline geçmesini sağlamak zorundadır.

Feride evini açtığı belki de Bahar'dan boşalan yeri doldurmak için yakınlaşmaya çalıştığı Suna'nın aslında muhbir olduğunu öğrenmiştir. Bir kez daha hayal kırıklığı yaşamaktadır ve Suna'ya çok kızgındır. Suna eşyalarını toplayıp Feride'nin evinden ayrılır. İstifa etmekte kararlı olan Feride'yi durdurmak isteyen Suna son hamlesini yapar.

Orhan ustalıkla babasından gerçekleri saklamayı başarmıştır ama bunun geçici olduğunun farkındadır. Babasının daha fazla şüphelenmesine engel olmak için önlem almaya karar verir.

Necdet'i gazino solisti Süeda'dan kıskanan Ayten, kadınlığını kullanarak kocasının dikkatini çekmeye çalışır. Necdet ise Ayten'e mesafeli davranmaya devam ederken bir gece ansızın Mehmet Saim'in huzuruna çıkarılır. Mehmet Saim ona çok önemli bir görev verir. Necdet'in yeni görevi bütün dengeleri alt üst edecek niteliktedir.