DİZİ / KARA PARA AŞK 22. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kara Para Aşk Dizisi 22. Bölüm özeti:

Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir.

Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.

Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.

Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Erkan Can da yer alıyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor. Ay yapımın imzasıyla ekranlara gelecek dizinin yönetmenliğini, Ahmet Katıksız yapıyor...

Kara Para Aşk son bölümde neler yaşandı ?

Elif ve Ömer Roma'dan Metin'in onlara yem olarak bıraktığı Nedim ile dönerler. Kızının Metin'in elinde olduğunu düşünen Nedim korktuğu için konuşmaya niyeti yoktur. Metin'in Nedim'i özellikle arkasında bıraktığına inanan Ömer ise sonunda Nedim'i konuşturmayı başarır. Nedim'in anlattıkları Ömer'in yeni kapılar açmasına sebep olacaktır. Nedim'in kızını kurtarmak için operasyon düzenleyen Ömer ve Sami çocukları ameliyat etmek üzere olan Doktor Giray'ı suçüstü yakalar. Tayyar ve Giray arasındaki bağlantıyı Elif sayesinde kuran Ömer, Giray'ı konuşturmak zorundadır.

Uzaklaştırma cezası olan Ömer emniyette sorgu için bekleyen Doktor Giray'ı konuşturup ondan Tayyar Dündar adını alabilecek midir? Her şeyin yolunda gittiğini düşünen Tayyar, ameliyat sırasında yapılan baskını ve Giray'ın Ömer'in elinde olduğunu öğrenir. Baskının nasıl gerçekleştiğini anlamaya çalışırken Nedim'in Roma'da yakalandığını duyar. Tayyar, Metin'in ona hazırladığı tuzağı anlayıp kurtulmayı başarabilecek midir?

Nilüfer'i almak için İstanbul'a dönen Metin onu ikna etmek için yeniden karşısına çıkar. Nilüfer Metin'e güvenmediğini bir kez daha söyler. Metin Nilüfer'in güvenini kazanmak ve ona olan sevgisini ispatlamak için kendisini tehlikeye atarak soyadını söyler. Nilüfer şoke olur. Nilüfer bu sırrı saklayabilecek midir?