DİZİ / KALP HIRSIZI 2. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kalp Hırsızı Dizisi 2. Bölüm özeti:

Haşmet Bey'in ısrarları üzerine, antika tombağı çalmak için tekrar Defne'nin evine giren Tekin'i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Komiser Hakkı ve ekibi, Tekin'in sahaf dükkânına baskın yapar, Tekin'i kelepçeleyip karakola götürür. Filiz, Sinan ve Kemal Tekin'i nasıl kurtaracaklarını kara kara düşünürken, Tekin'i ihbar eden, ' Demet ' sahte adıyla sahafta çalışmaya başlayan Defne'dir!

Defne, ' Demet ' ismi ile sahafta çalışmaya başladıktan sonra, Tekin ve çetesinin sırrını çözmeye başlamıştır. Ancak çete üyelerinden Sinan'ın üstün çabaları sayesinde Defne'nin gerçek kimliği ortaya çıkar!

PAZAR AKŞAMI EVLERE KALP HIRSIZI GİRDİ
Pazar akşamı atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan yeni dizi KALP HIRSIZI, Twitter ' da Türkiye ve dünya gündeminin en çok konuşulanları arasında yer aldı.

İzleyiciler, diziyle ilgili yorumlarını Twitter'da #kalphırsızı etiketi altında paylaştı. #kalphırsızı etiketi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Etiket, uzun süre Twitter Türkiye Trending Topics listesinde yerini korurken, birinci sıradan da dünya gündemine girdi. Dizinin ilk bölümünü oyuncular ve ekip birlikte izledi. İzleyiciden tam not alan dizinin yapımcısı Birol Güven, ' Bizim sektörümüzde patron seyircidir ve son sözü onlar söyleyecek. Biz elimizden geleni yaptık, bundan sonrası seyircinin takdiridir. Onlar ne diyorsa o olacak, ' dedi. İzleyicinin seveceğini düşündüğü bir iş yaptıklarını söyleyen Mine Tugay, şahane oyuncularla ve çok iyi bir ekip ile birlikte olduğunu belirtti. Mine Tugay ile başrolü paylaşan Kenan Ece ise, ' Çok güzel bir iş yaptığımıza inanıyorum ve umarım uzun ömürlü olur, ' dedi.

Yapımını MinT Prodüksiyon, yapımcılığını Birol GÜVEN'in üstlendiği, Mine Tugay ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı KALP HIRSIZI, yeni bölümüyle Pazar akşamı atv'de…

Dizinin hikâyesi şöyle:

Defne, âşık olduğu adam tarafından doğmamış çocuğu ile birlikte terk edilmiştir. Oğlu Bora'ya babasının kendisini terk ettiğini söyleyemez ve ona babasının ağzından mektuplar yazar. Bu, onu bir süre oyalasa da, baba özlemi dayanılmaz hale geldiğinde Bora konuşmamaya başlar.

Tekin, değerli antikalar, tablolar çalan bir sanat hırsızıdır. Hırsızlık yapmak için Defne'nin evine girdiğinde, Bora uyanır ve onu hiç görmediği babası sanar. Bora uzun bir süreden sonra ilk defa konuşmuştur. Defne tamamen çaresiz kalmıştır. Ya oğluna babasıyla ilgili tüm gerçekleri anlatacak ya da uzun süre sonra Bora'nın konuşmasını sağlayan hırsızın peşine düşerek onu baba diye eve getirecektir.