DİZİ / İFFET 36. BÖLÜM FOTO GALERİ

İffet 36. Bölüm özeti:

Cemil ve İffet için acı sürpriz!

İffet ve Cemil geçirdikleri trafik kazasından sonra yeni bir hayata başlar. Geçmişin izlerini taşıdığı için zor bir o kadar da acılı bir hayattır, çünkü Elif’i kaybetmişlerdir. Ama birlikte mücadele ederek her şeyin üstesinden gelmeye kararlıdırlar. Tam beş yıl mücadele ederler.

Cemil’in bir tesellisi vardır elbet Mehmet hala hayattadır. Ne var ki İffet için tek bir teselli bile yoktur. Var gücüyle ayakta durmaya normal bir hayat kurmaya çabalar. Acısını kalbine gömüp ne Cemil’e ne bir başkasına belli etmemeye çalışır.

Yıllar boyunca da başarır. Ta ki mahalleye taşınan Halil ve Elif’le aynı yaştaki kızı Çiçek hayatına girene dek. Gizemli bir şekilde hayatlarına giren bu baba kızın gerçekte kim olduğundan ve neler planladığından habersiz olayların akışına bırakır kendini.

Çiçek onun için özlediği kızını ve hayallerindeki mutluluğu simgeler. Tam da bu sırada yıllardır bulunamayan Elif’in cesedi ortaya çıkar. İffet ve Cemil’in biraz da olsa kabuk bağlayan yaraları bir kez daha kanamaya başlar.