DİZİ / HER ŞEY YOLUNDA MERKEZ 12. BÖLÜM FOTO GALERİ

Her Şey Yolunda Merkez Dizisi 12. Bölüm özeti:

Selçuk'un Peri ile sevgili olmadığını öğrenen Yasemin mutluluktan adeta bulutların üzerinde geziyor gibidir. Her şey eski haline dönmüştür. Gene Selçuk ve Yasemin birlikte vakit geçirmeye başlamıştır. Yasemin ile Selçuk'un bu samimiyeti Peri'yi rahatsız etmekte ve Cem'le olan yakınlaşmasını hızlandırmaktadır.

Diğer yandan okulda yapılacak sağlık taraması Tırsak Kemal ve Diyet Hanife'yi oldukça endişelenmiştir. Biri fazla kiloları, diğeri aşırı zayıflığı nedeniyle okuldan atılma riskiyle karşı karşıyadır. Arkadaşları onlara yardım edecek, birinin yemesini engelleyip zayıflatmaya, diğerini ise yedirerek şişmanlatmaya çabalayacaklardır.

Yeni evine Yerleşen Sami Yavuz Müdür'ü, taze komşusu Sarı Dul Keriman rahat bırakmamaktadır. Sami Yavuz'un zor anlarında her zaman olduğu gibi imdadına gene Serap Müdür yetişecektir.

Vandam Nuri ve Tetik Tekin arasında yaşanan Seçil Komser iddialaşması farklı bir boyuta taşınacaktır. İkili artık birbirine meydan okumaktadır. Vandam'ı her an hazır ve zinde tutmak adına olur olmadık yerlerde üzerine saldıran Şakir bu kez baltayı taşa vuracak ve yanlışlıkla Vakıf Müdür'e saldırıp başına geleceklere katlanacaktır.

Öte yandan Vakıf sağlık taramasında kendisini dehşete düşüren bir durumla karşılaşıp sarsılacaktır.