DİZİ / HAYAT YOLUNDA 2. BÖLÜM FOTO GALERİ

Hayat Yolunda Dizisi 2. Bölüm özeti:

Veysel Hoca kalp krİzİ geçİrİyor
Hastaneyi kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapan Veysel Hoca ' nın yorgun kalbi, bu üzüntüye daha fazla dayanamaz ve kalp krizi geçirir.

Yelda, eline geçen iflas tebligatının şokundadır. Bu olayı, saklayabildiği kadar babasından gizlemeye kara verir.

Şafak, İstanbul ' a geldiğinden beri Alp ile görüşmemiştir. Kızı Ecem ' in babasını özlemesine daha fazla dayanamayan Şafak, Alp ' i aramak zorunda kalır. Eşi ve kızının İstanbul ' da olduğunu öğrenen Alp, deliye döner.

Yelda, sonunda iflası açıklamak zorunda kalır. Veysel Hoca her şeye rağmen pes etmez, çıkış yolları arar. Selim, elindeki birikimle hastaneyi destek olmak ister.

Yıllar sonra karşılaşan eski sevgililer Cem ve Şafak arasındaki zıtlaşma, Veysel Hoca ' nın da dikkatini çeker ve ikisini de uyarır. Ancak Cem, Yelda ' ya resti çeker: Ya Şafak ya da ben, o kalıyorsa ben gidiyorum der. Fakat Zeliş ' in aniden fenalaşması genç doktorun planlarını bozar. Üstelik Cem, Zeliha ' nın annesini ararken küçük kızın yardımına Şafak koşar. Şafak ' ın zamanında müdahalesi Cem ' in yumuşamasına neden olurken, genç kadın da eski sevgilisinin küçük kıza olan bağlılığının ardındaki gerçeği öğrenir.

Hastaneyi kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapan Veysel Hoca artık yolun sonuna gelir. Yorgun kalbi bu üzüntüye daha fazla dayanamaz ve kalp krizi geçirir. Fakat tüm olumsuzluklara rağmen sürpriz bir isim ortaya çıkar ve hastanenin yüzde 51 hissesine sahip olmak koşulu ile tüm borçları ödeyeceğini söyler.