DİZİ / HAYAT YOLUNDA 10. BÖLÜM FOTO GALERİ

Hayat Yolunda Dizisi 10. Bölüm özeti:

Ecem ansızın ortadan kayboluyor ve ortalık karışıyor. Alp ise, eline geçen bu fırsatı değerlendirmek için harekete geçiyor.

Cem, yaptığı anlaşmanın arkasında durarak İstanbul ' dan ayrılmak üzere tüm hazırlıklarını yapar. Ancak kapısına gelen sürpriz misafiriyle planları aksar. Alp ise, Cem ' le yaptığı anlaşmanın rahatlığını yaşayamadan, tersanesinde meydana gelen kaza ve yaralanan işçiler yüzünden huzuru kaçar.

Şafak ve Cem ' in yakınlaşmasına tanık olan Ecem, annesine karşı tepkilidir. Kızının gönlünü almaya çalışan Şafak ' ın işi hiç de kolay değildir. Cem ' in hastaneden ayrılışını Veysel Hoca ve Şafak, ondan aldıkları mektupla öğrenirler.

Selim ' e hastaneyi devretmeye karar veren Alp, Cem ' in havaalanına gitmediğini duyunca anlaşmayı bozar. Şafak, Cem ' in gidişinin şokunu atlatamadan, genç adamın eski eşi Ebru ' yla hastaneye aniden geri dönmesi ile iyice yıkılır.

Bu sırada Ecem ' in de ortadan kaybolması ortalığı karıştırır. Alp, eline geçen bu fırsatı değerlendirmek için harekete geçer. Selim ' le Yelda sonunda duygularıyla yüzleşirler. Ancak ikilinin konuşmasını dinleyen bir isim, Selim ' in başına büyük dertler açar. Ebru ile Cem ' in geçmişleriyle ilgili konuşmalarına kulak misafiri olan Melis ' in eline büyük bir koz geçer.