DİZİ / HAYAT DEVAM EDİYOR 26. BÖLÜM FOTO GALERİ

Hayat Devam Ediyor dizisinin 26. bölüm özeti:

Çalıştığı lokantada saldırıya uğrayan Cennet'in yardımına yetişen kuması Kudret, lokantacıyı bıçaklayarak Cennet'in namusunu kurtarır. Bu olay Bakırcı ailesinin evine bomba gibi düşer. İbrahim Dede, aynı zamanda yeğeni olan Kudret'in hapse düşmesine çok içerler ve bundan dolayı Cennet'e tavır alır.

Şirin ve Bekir de annelerinin başına gelen olaydan Cennet'in sorumlu olduğunu düşünüp sert bir şekilde tepki verirler. İsmail aşkı ve değerleri arasında kalır. Ne yapacağını şaşırıp çaresiz bir şekilde çırpınır.

Bıçaklama olayı sonrasında Kudret hiç kimseyle konuşmaz. Onu içeride zor günler beklemektedir. Sadece Cennet'e çocuklarına iyi bakması için yemin ettirir. Diğer yandan Semra, Şebnem'le ilgili öğrendiği gerçeği açıklamaya fırsat bulamadan evde ölü bulunur.

Pelin, annesinin şok eden ölümünden babasını sorumlu tutar. Ama işin aslı başkadır. Kerem ise Hayat'ı evlenmeye ikna etmek için uğraşır. Bir tarafta hapse giren annesi, diğer yanda ölen müstakbel kayınvalidesi, üstüne gelen mahalle baskısı ile Siraç'ı zor günler bekler.

Malik cephesinde ise Mina'ya yakınlaşmasının umudu vardır. Mahalleye kabus gibi çöken İdris ve adamları ise gözlerini Nazım'ın kahvehanesine dikmişlerdir. Ancak karşılarında Kürşat ve Siraç vardır. Mahalledeki bu yeni durumun ardında hiç kimsenin beklemediği sürpriz bir isim çıkar.