DİZİ / HAYAT DEVAM EDİYOR 16. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Hayat Devam Ediyor dizisinin 16. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Kerem'in öldüğünü gören ve hamile olduğunu öğrenen Hayat, girdiği bunalım yüzünden intihar etmek için hastanenin çatısından atlamak üzereyken, İsmail kızına yetişir ve onu vazgeçirmek için yanına çıkar.

Çaresizce yalvarmaktadır ama Hayat'ın canına kıymaktan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Şirin'deki telefonu yakalayan Bekir ise namusunu temizlemeye kararlıdır. Şirin son anda elinden kaçıp sokağa fırlar.

Olanları gören Kudret de onu kovalayan Bekir'i durdurmak için peşinden gider ancak Bekir'e engel olamaz. Şirin, Kürşat ile yaşadığı ilişkinin bedelini ağır ödeyecektir. Diğer yandan öldü sanılan Kerem'in nasıl hayatta kaldığı ortaya çıkar.

Kerem, Hayat'ın hamile olduğunu öğrendikten sonra onu görmek ister ama Siraç buna izin vermez. Kendisini gizlice izleyen Pelin'e olanları açıklamaya çalışan Siraç, onun kalbini kırar.

İkisi arasında büyük bir kavga çıkar. Pelin, Siraç'a oldukça sert bir tepki gösterir. Diğer yandan Berat, Yusuf'un tahriki ve yönlendirmesiyle Zeliha ve Deniz'i teknede yakalar. Çok sinirlenen Berat, Deniz'i döver ve ikisinden de intikam almaya yemin eder.