DİZİ / GURBETTE AŞK BİR YASTIKTA 4. BÖLÜM FOTO GALERİ

Gurbette Aşk Bir Yastıkta Dizisi 4. Bölüm özeti:

“Alman Nina’nın, bol köpüklü Türk kahvesiyle imtihanı!” Yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yaptığı, başrollerini Cezmi Baskın, Gökhan Alkan, Müge Boz, Wilma Elles, Zuhal Yalçın ve Serhat Özcan’ın paylaştığı Gurbette Aşk’ta bu hafta; Kendini Türk kızı olarak tanıtan Nina(Müge Boz), Osman’ın(Gökhan Alkan) annesinin kadınlar gününde tam anlamıyla jüri önüne çıkmıştır. Yapacağı en ufak bir hata onun Alman olduğunu ortaya çıkarmaya yetecektir.

Beceremediği tek şeyi yapması istenince ne yapacağını bilemez: “Bol köpüklü Türk kahvesi” . Nina müstakbel kayınvalidesi ve arkadaşlarının bu gününde, bu zorlu sınavdan nasıl geçeceğini bilemez… Bu arada Hans’a(Serhat Özcan) Türkiye’den beklediği bir zarf gelir.

Bu zarfı Hans’a teslim eden Helga(Wilma Elles) için şüphe dolu günler başlamıştır. Zarfta ne olduğunu merak eden, ancak kocasından cevap alamayan Helga, sırrı çözmeye çalışır. Mehmet(Sina Özer) ve arkadaşları en sonunda rap kliplerinin çekerler ve internete yükleyip izlenmesi ve beğenilmesi için beklemeye başlarlar.

Neo Nazilerle başı belada olan Thomas(Emre Cilasin) ile Gerta(Sılay Ünal) arasında bir yakınlaşma olur, fakat iyi başlayan akşamları hiç beklenmedik kötü bir durumla mahvolur.