DİZİ / GÜNEŞİ BEKLERKEN 6. BÖLÜM FOTO GALERİ

Güneşi Beklerken Dizisi 6.Bölüm Özeti:

Güneşi Beklerken'de sırlar yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Sevim Sayer Kerem'i dövdüğüne inandığı Cihan Hoca'yı okuldan atıyor. Zeynep ve okuldaki birçok kişi buna inanmıyor. Barış ve Zeynep'in ortaklığı Kerem'in tahtı için büyük bir tehlike oluşturdu.

Kerem'i Cihan hocanın değil Can'ın dövdüğünü bilen Sedat olay anının görüntülerini kaydediyor ve Barış'a veriyor. Barış okula gelen Sevim hanıma görüntüleri izletti. İzledikleri karşısında şaşkına dönen Sevim Sayer Cihan hocayı arayıp özür diledi. Kerem eve gelince de Kerem'e bavulu hazırlamasını artık okula Amerika'da devam edeceğini söyledi.

Hastanede karşılaşan Demet ile Cihan şaşkınlıktan konuşamadılar. Demet'in parmaklarına bakan Cihan evli olup olmadığını anlamak istedi. Demet ile konuşup onun kendisini neden terk ettiğini öğrenmek isteyen Cihan Demet'in iş yerine gelip onun çıkmasını bekledi.

Fakat Demet geçmişte yaşadıklarını, Cihan'ın kendisini bırakıp gitmesini halen unutamamıştı. Onun konuşmak istemediğini ve bir daha asla karşısına çıkmamasını söyledi.

Babasının geçmişini merak eden Melis bütün gerçekleri öğrendi. Babasının çekmecesinde fotoğrafını bulduğu kadının Zeynep'in annesi olduğunu öğrenen Melis, Zeynep ve Cihan hocanın bu kadar yakın olmalarından şüphelendi.

Gizlice müdür odasına girip Zeynep'in baba adını öğrenmek isteydi fakat Zeynep'in kayıtlarında baba adı yazmıyordu.

Babasının çekmecelerini karıştırırken bulduğu Jale hocanın mektubunu açan Melis Zeynep'in babasının kızı, yani kardeşi olduğunu öğrendi.

İzleyicileri merakta bırakan heyecan dolu bir şekilde biten'Güneşi Beklerken'yeni bölümü ile 6 Ağustos Salı günü Kanal D ekranlarında olacak.