DİZİ / GÜNEŞİ BEKLERKEN 46. BÖLÜM FOTO GALERİ

Güneşi Beklerken Dizisi bir önceki bölümde yaşananlar:

Kerem ' in öfkesi büyük
Kanal D ' nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta saat 20.00 ' de özetsiz yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Dizinin bu bölümünde; gerçekleri öğrenen Kerem büyük bir öfkeye kapılıyor. Gelinlikle nikah masasında kalan Zeynep, Kerem ' in başına çok kötü bir şey geldiğine inanmaktadır. Çünkü Kerem ' in asla onu yarıda yolda bırakmayacağına emindir. Yağmur ve Can ile birlikte her yerde Kerem ' i ararlar. Kerem ise babası ile yüzleşmeye gelir. Sevim, oğlunu yatıştırmaya çalışır ancak Kerem bir karar vermiştir.

Melis hastaneden taburcu olur. Ancak evde onu tatsız bir haber beklemektedir. Zeynep ' i gelinlikle karşısında gören Demet fenalık geçirir. Olanlarla ilgili Zeynep ' ten bir açıklama bekleyen Demet ' in sakinleşmesi hiç de kolay olmaz. Zeynep, Kerem ' e ulaştığında ise büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Karşısındaki ona birkaç gün önce evlenme teklifi eden Kerem ile aynı kişi değildir. Zeynep ' i kendisinden uzaklaştırmak için olmadık işlere kalkışan Kerem önce okulu fena dağıtır, ardından da otomobil yarışlarında ölümüne yarışır.

Kendini iyice dağıtan Kerem ' e hiç ummadığı birinden destek gelir. Bu sırada Demet de Gölyazı ' ya dönmek için hazırlıklara başlar. Cihan, Demet ' in gidişini engellemek üzere harekete geçer. Zeynep ise Kerem ' e inanmaz ve onu bırakmaz. Telefonuna gelen mesaj üzerine Kerem ile konuşmak için yola çıkar.