DİZİ / GÜNEŞİ BEKLERKEN 11. BÖLÜM FOTO GALERİ

Güneşi Beklerken Dizisi 11. Bölüm özeti:

Gözler, Zeynep'in üzerinde
Kerem evinde, Barış için büyük bir parti organize ediyor. Zeynep’in bambaşka bir görünüm ile geldiği partide, hem Barış hem de Kerem gözlerini Zeynep’ten alamıyor.

Kerem ile Melis’e iyi bir ders veren Zeynep mutsuzdur. Çünkü babasının yaşadığına olan tüm umutları elinden alınmıştır. Artık Zeynep’e çok daha farklı bir gözle bakan Kerem de pişmandır. Kendisini affettirmeye çalışır.

Cihan ise Zeynep’e yeni ve önemli bir koşunun haberini verir. Bu koşu şehir dışında olacaktır. Melisler’in evinde ise havalar limonidir. Tülin’in geçirdiği kazanın ayrıntılar ve söylediği yalanlar ortaya çıktıkça, Cihan’ın da karısına ve olaya yaklaşımı değişir. Melis'te aradığını bulamayan Barış, Zeynep’e daha önce görmediği bir gözle bakmaya başlar. Bu durum Kerem’in dikkatinden kaçmaz ve çok kıskanır.

Barış’ın da doğum günü yaklaşmaktadır. Kerem evinde Barış için büyük bir parti organize eder. Zeynep partiye gelmeyi istemediği halde Barış’ı kırmaz ve geceye katılır. Zeynep’in bambaşka bir görünüm ile geldiği partide, hem Barış hem de Kerem gözlerini Zeynep’ten alamazlar.

Onu ararlarken arabada kendi kendine konuştuğunu zannederken söylediklerini Zeynep’in de duyduğunu bilen Kerem, Zeynep’i bu konuda sıkıştırır. Gecenin sonunda ikili arasında beklenmedik bir gelişme yaşanır. Barış’a hapishanedeki amcasından doğum günü için bir paket gelir.

Marmara koşusu için Cihan ve Zeynep’e Demet de eşlik eder. Üçü de yarış için Adapazarı’ndadır. Cihan, Zeynep’i yarışa hazırlarken beklenmedik misafirler, üçlüyü bir hayli şaşırtır. Barış, ise cesaretini toplar ve Zeynep’i arayarak buluşmak istediğini söyler. İkili buluşurlar ancak yalnız değillerdir. Kerem onları görüp Barış’ın söylediklerini duyacak kadar yakındır.