DİZİ / GÜNAHKAR 7. BÖLÜM FOTO GALERİ

Günahkar Dizisi 7. Bölüm özeti:

Ali Yusuf ve Saliha kazanın ardından hastaneye getirilir. Ali Yusuf kendi yaralarının acısını boş vermiş Saliha ' yı yaşatmaları için yalvarmaktadır. Saliha verdiği ölüm kalım savaşından bedenen sağ çıksa da ruhen ve aklen aynı insan değildir.

Saliha ' nın bu yeni hali Aslıhan ' ın bütün gücü ele geçirmesi için bulunmaz bir fırsat olacaktır. Ali Yusuf elbette buna izin vermeyecektir. Saliha ' yı tamamen iyileşene kadar herkesten saklar. Ancak Aslıhan ve Gökhan ' ın peşine taktığı adamlar yüzünden Saliha ' dan uzak durmak zorundadır.

Saliha ' ya iyileşme sürecinde yardım eden Sado ona karşı engelleyemediği duygulara kapılmaya başlar. Ali Yusuf ' un tüm fedakarlığına rağmen Saliha ' nın izini bulurlar. Ali Yusuf onu korumak için karşısına çıkmak zorundadır.

İkisinin bu karşılaşması Ali Yusuf ' u kendi vicdanıyla yüzleşmek zorunda bırakır. “Yaşadıklarıma bir son bulamıyordum be Sado. Hep eski bir hikayenin bilindik sonu. Bu daha havalı. Değil mi?” Sado, Ali Yusuf ' un kendi sonunu yazmasına engel olabilecek midir?