DİZİ / GÜLLERİN SAVAŞI 22. BÖLÜM FOTO GALERİ

Güllerin Savaşı Dizisi 22. bölüm özeti:

Dizinin bu bölümünde; Gülru kendisine kurulan tuzağın arkasında Gülfem olduğunu öğreniyor. Güllfem’in planı zaferle sonuçlanmış, Ömer, Gülru’yla ilgili büyük hayal kırıklığı yaşamıştır. Gülru, masumiyetini ispatlamaya çalışır fakat, başta Ömer olmak üzere kimseyi inandıramaz. Gülfem ve Cahide’nin Gülru’yu, Ömer’in gözünden düşürmek için uğraşları son bulmaz.

Gülru, Gülfem’in tuzak kurduğunu öğreniyor

Dizinin bu bölümünde; Gülru kendisine kurulan tuzağın arkasında Gülfem olduğunu öğreniyor.

Güllfem’in planı zaferle sonuçlanmış, Ömer, Gülru’yla ilgili büyük hayal kırıklığı yaşamıştır. Gülru, masumiyetini ispatlamaya çalışır fakat, başta Ömer olmak üzere kimseyi inandıramaz.

Gülfem ve Cahide’nin Gülru’yu, Ömer’in gözünden düşürmek için uğraşları son bulmaz. Bir kez daha çok tehlikeli bir oyuna kalkışırlar. Ancak işler çığırından çıkar. Adeta, ava giderken avlanırlar ve Gülfem elini kana bulamak zorunda kalır.

Mert’in eline Gülru’nun masumiyetini ispatlayacak büyük bir kanıt geçer. Bu kanıtı Gülru’ya yetiştirir. Gülru kendisine kurulan tuzağın arkasında, çocukluğundan beri idol olarak gördüğü Gülfem’in olduğunu anlayınca çok büyük hayal kırıklığı yaşar.