DİZİ / GÜLLERİN SAVAŞI 12. BÖLÜM FOTO GALERİ

Güllerin Savaşı 12. Bölüm özeti:

Ömer ve Mert yumruk yumruğa!
Gülfem ' in sürpriz intikamı, Gülru için gerçek bir duygusal sınava dönüşür. Gülru sınavı başarıyla geçebilecek midir? Gülru ve Gülfem arasındaki mücadeleden habersiz olan Mert ise, aklının ucundan geçmeyen pırıltılı dünyayı adımlamak için inatçıdır.

Mert ' in ne olduğunu şaşırmış ukala tavırları, Gülru ' yu en az Gülfem kadar şaşırtır. Gülru o geceyi kendine verdiği büyük bir sözle kapatırken, gece sadece Gülru için değil, Ömer ve Gülfem ilişkisi için de dönüm noktası olur. Gülfem, Ömer ' in kendinden uzaklaştığının farkındadır. Ömer ise, son günlerde karışan duygularını ilk kez bir başkasına yüksek sesle dile getirir.

Ancak, kalbiyle ilgili büyük sırrın güvenilmez birinde olduğunun farkında değildir. Gülru ' nun Ömer ' e hissettikleri ise bir başka kötü niyetli kişi tarafından Gülfem ' e fısıldanmak üzeredir. Bu sırada Ömer, sonunda Mert ' in tahriklerine kapılır ve ilk kez ona karşılık verir. Herkesi şoke eden kavganın ardından Gülfem, Güllerin Savaşı ' ndaki en ağır silahını ateşler.