DİZİ / GALİP DERVİŞ 45. BÖLÜM FOTO GALERİ

Galip Derviş Dizisi 45. Bölüm özeti:

Derviş, babasıyla karşılaşıyor
Kanal D’nin, başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner’in oynadıkları sevilen komedi polisiye dizisi “Galip Derviş” bu hafta da keyif dolu yeni bölümü ile bölümle ekrana geliyor.

Salih Kalyon’un konuk oyuncu olarak yer alacağı dizinin bu bölümünün konusu ise şöyle; Derviş, Yusuf’un doğum günü hazırlıkları sırasında Emniyet’ten bir telefon alır. 34 yıldır görmediği babası gözaltına alınmıştır ve oğluyla görüşmek istemektedir.

Galip, onu görmeye gittiğinde hiç beklemediği bir manzarayla karşılaşır. Bir kere babası, Salim Derviş ders kitapları yazan bir adamdır. Oysa şimdi tır şoförlüğü yapmaktadır ve işlediği trafik suçuyla ilgili oğlundan yardım istemektedir. Derviş önce babasına öfkelenir ama, yine de bunca yıldan sonra arkasını dönüp gidemez.

Babası birlikte yola devam etmeyi teklif edince biraz tereddüt eder, sonra bunun birlikte olmaları için bir tür fırsat olduğunu düşünüp kabul eder. Babasının teslim etmesi gereken koliler vardır. Ancak ilerlediği rota ve patronuyla ilgili anlattıkları Derviş’in kafasını kurcalar.

Aynı rotada dolanıp durmaktadırlar ve babasının patronu da bu rotada gitmelerinde ısrar etmektedir. Ayrıca, ortaklardan biri de ölü bulunmuştur. Derviş bir yandan işin aslını ortaya çıkarırken, diğer taraftan da babasıyla yıllar sonra bir araya gelmenin sevincini yaşayacaktır.