DİZİ / FİRAR 28. BÖLÜM FOTO GALERİ

Firar dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Nadir ve Elif doludizgin bir aşkın içinde!

Elif'in haber vermeden ortadan kaybolması emniyetteki arkadaşlarını telaşa düşürür. Elif hakkında soruşturma açılmadan işine geri döner. Savcı Elif'in anlattıklarına pek ikna olmasa da müdür ona güvenerek soruşturmayı iptal eder. Elif en azından bir süre rahat nefes alacaktır. Emniyetteki durumunu düzene koyar koymaz Nadir'in yanından hiç ayrılmama niyetindedir.

Nadir hayatına yeniden kavuşurken kendini doludizgin bir aşkın içinde bulur. Tamamen iyileştikten sonra Elif'le aralarında hiç koparmak istemeyecekleri bir bağ kurarlar. Elif sevgisiyle Nadir'in firari hayatına en büyük anlamı katar.

Nadir kendini aşkın sıcak kollarına teslim ederken bir yandan da kardeşi bildiği Turaç'ın başındaki belayı kovmanın peşindedir. Ancak Nadir ne kadar dürüst davranırsa davranırsa karşısındaki adamlar işleri zorlaştırmaya başlar.

Hiçbir işi rast gitmeyen Aziz Ağa ise bir çıkmazın içine girmiştir. Cemre de artık evden uzakta kendine yeni bir hayat kurma istediğindedir. Etrafında tek güvendiği kızı Cemre kalmışken, ondan aldığı bu darbe ile iyice sarsılır.

Kendine yeni bir kimlik edinen Semih ise Cemre'nin peşine bu sefer sevecenlikle düşer. Onu anlıyormuş ve ailesine karşı destekliyormuş gibi görünür. Cemre'nin duygusal boşluğundan yararlanarak ondan intikamını acımasızca alır.