DİZİ / FATMAGÜLÜN SUÇU NE 66. BÖLÜM FOTO GALERİ

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinin 15 Mart Perşembe akşamı yayınlanan 66. Bölüm özeti:

İzmir'de babasıyla birlikte yaşayan Muazzez, hiç beklemediği bir anda hayattaki tek dayanağı olan babasını kaybeder. Babasının ölümüyle sarsılan Muazzez, koca şehirde artık yapayalnız kalmıştır.

Yıllardır görmediği ve konuşmadığı ağabeyinin ölüm haberini alan Ahmet Şükrü, yeğeni Muazzez'in hayata dair girdiği çıkmazın farkına varır. Vicdanının sesini dinleyerek, ağabeyine 'vefa borcunu' ödemek isteyen Ahmet Şükrü, yeğeni Muazzez'i İstanbul'a, yanına almak ister.

Muazzez'in babasıyla yoktan var ettiği hayatı, İstanbul'da bir köşkte yeniden can bulur. Hiç tanımadığı amcasının köşküne taşınan Muazzez, güzelliğiyle kuzenleri Namık ve Sait'in dikkatini çeker. Muazzez'in eve gelişi, özel bir üniversitede okuyan Sait'in hızlı yaşantısını da, artık giderek sıradanlaşan Namık'ın bütün hayatını da etkileyecektir.

Muazzez yeni hayatına alışırken farkında olmadan bu iki adamı da ruhunda esir eder. Ancak Namık evlidir ve karısı Şayeste eve gelen bu kusursuz güzellikten pek de memnun olmayacaktır. Öyle ki, Şayeste'nin Muzazzez'i o evden yıldırma çabaları da gecikmez.

Muazzez üzerinde hissetiği baskıyla bir an için İstanbul'daki hayatına alışamayacağını düşünüp, İzmir'e dönmek ister. 'Herşeyini' İzmir'de bıraktığını düşünen Muazzez, sadece 'bir kişiyi' unutmuştur...