DİZİ / FATİH HARBİYE 34. BÖLÜM FRAGMANI FOTO GALERİ

Fatih Harbiye Dizisi 34. bölüm özeti:

Macit’in kararı, Harbiye tarafında deprem etkisi yaratırken Pelin, Macit’ten duydukları ile enkaza dönüşür. Macit, vermiş olduğu kararın sonuçlarına boyun eğmemeye niyetlidir. Neriman, aşka direnmek yerine, bu sefer teslim olmayı tercih edecek gibi gözükse de aşması gereken engelleri olduğunu fark eder.

Şinasi, Neriman’ı yeniden kazanmak için her şeyi geride bırakıp ilk adımını atmaya karar verirken Rüya, Şinasi’den umduğu aşka karşılık, aldığı olumsuz tepkilerle yıkılacaktır. Feyza hanım, Neriman’a karşı içinde büyüttüğü öfkesini artık kontrol edemeyecek duruma gelmek üzeredir.

Fatih Harbiye Dizisi 33. bölüm özeti:

Neriman ve Macit'i yeniden bir arada gören Faiz bey, bu sefer öfkesini gizleyemez. Şinasi, Neriman ' a yaşattıklarından dolayı Macit ' e hesap sormaya kararlıdır. Pelin, Neriman için yapılan hazırlığı görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşasa da Şahika'dan duydukları ile rahatlar. Macit, tüm bu yaşananlar sonrası sessizliğini korumaya devam ederken, aslında büyük bir planın peşindedir. Şinasi, Macit ' e karşı zafer kazanmanın coşkusuyla büyük bir rahatlama yaşarken, Aşkına sahip çıkma konusunda kararlı olan Macit, bu sefer nasıl bir yol izleyecek?

Neriman ve Şinasi ' yi birlikte gören Macit, kıskançlık krizine girer. Macit ' le aynı duyguları paylaşan bir diğer kişi ise Rüya ' dır. Rüya, kendi deyimi ile iş arkadaşının kafasının karışmasından son derece rahatsızlık duymaya başlar ve bu duruma bir son verebilmek için harekete geçer. Nezahat ile Asım, birlikte verdikleri sözü artık resmileştirme kararı alırlar. Duygu, Pelin ' in gerçek planlarını öğrenince Özgür ' e haksızlık ettiğinin farkına varır. Şahika, Duygu ' nun üzgün halini fırsata çevirme çabasındayken, Neriman ' ı sürprizler beklemektedir.

Faiz beyin karşısına çıkma cesaretini gösteren Macit, beklediği karşılığı bulamazken Neriman, endişe içinde babası ve Macit ' in konuşmalarını bekler. Emre ' nin tavrı Şinasi ' yi çileden çıkarırken, onu sakinleştirmek bu sefer Rüya ' ya kalacaktır. Neriman, babasının onu evlendirmek istediğini öğrenince panik içinde soluğu Gülter hanımın yanında alır. Macit, tüm yaşananlar sonrası bir karar vermek zorundadır. Pelin, Macit ' in kararı ile sarsılsa da yolundan vazgeçmeyecek gibi gözüküyor. Şahika, bir kez daha Pelin ' in oyununa yardımcı olacaktır.

Peyami Safa'nın ölümsüz eserinden uyarlanan ve başrollerinde Neslihan Atalay, Kadir Doğulu ve Yunus Emre Yıldırımer'in oynadığı Fatih Harbiye'nin 28. bölümü 22 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak.