DİZİ / EVE DÜŞEN YILDIRIM 3. BÖLÜM FOTO GALERİ

Eve Düşen Yıldırım dizisinin 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu hatfaki bölüm özeti:

Namık'ın Muazzez'e olan ilgisi yıllardır üstüne titrediği kardeşi Sait ile karşı karşıya gelmesine neden olacaktır. Bu durumdan vazife çıkaran Şayeste, Muazzez'i İstanbul'dan gönderebilmek için, İzmir'e kadar uzanan bir plan yapınca Namık durumu farkeder.

Feyyaz'ın hayatındaki hatalar silsilesinden geçmişte Muazzez de nasibini almıştır. Feyyaz'ın büyük şantajı, Muazzez'i amcasına karşı mahçup etmeye yetecektir. Muazzez'in durumu örtbas edebilmesi için Feyyaz'a boyun eğmesi Tunçel ailesinin evinde fırtına önesi sessizliği bozacaktır. Şayeste olaylara şahit olur. Şayeste şimdi eline geçen bu kozu nasıl değerlendireceğini düşünür.

Sait'in Pınar ile olan ilişkisi artık çıkmaza girmiştir. Bunun tek sorumlusunun Muazzez olduğunu düşünen Pınar'ın, Sait'e karşı duruşu giderek sertleşir. Sait, Muazzez'e söylenenleri gururuna yediremez; geri adım atmadığı gibi Pınar'ı da hayatından bir çırpıda silebilmek için, anlık bir hata yapar. Sait'in bu hatası Pınar'ı tanınmayacak hale getirir. Sait bu saatten sonra artık ailesinin yüzüne nasıl bakacağını hesaplarını yapar.