DİZİ / EMİR'İN YOLU 8. BÖLÜM FOTO GALERİ

Emir'in Yolu 8. Bölüm özeti:

GÜNEŞ'İN ŞOK KARARI EMİR'İ YAVUZ'A GÖTÜRÜYOR!

Teknede yaşananların ardından her şeyin ortaya çıkmasını Engin'in beklenmedik desteği önler. Güneş'e verdiği zararla korkutucu şekilde yüzleşen Emir, duygularını bastırmaya çalışır. Emir'le birlikte çalışmayı kabul eden Güneş ise, Emir'in uzak tavırları karşısında ne düşüneceğini bilemez.

Kafası karışan Güneş, bütün kırgınlığına rağmen Emir'in gerçek duygularını anlamak için bir adım atar. Ancak bu sırada tanık oldukları Güneş'i bir kez daha yıkar. Emir'in bir şeyler çevirdiğinden şüphelenen Yavuz , Emir'in peşini bırakmaz. Hedefine adım adım yaklaşan Engin işini sağlama almak adına Yavuz ve Emir'i birbirine düşürecek bir plan kurar. Sanem de kendi çıkarları için Engin'in yanında yer alır.

Ancak, beklenmedik bir hesaplaşma Sanem'in bütün planlarını altüst edip onu bir anda ölümle burun buruna getirecektir. Engin'in planıyla Emir sadece Yavuz'la değil Güneş'le de karşı karşıya gelir.

Güneş, Emir'e duyduğu aşktan kurtulabilmek için Engin'in evlenme teklifini kabul eder. Güneş'in Engin'e evet dediğini öğrenen Emir, bu duruma sessiz kalamaz, kendi elleriyle başlattığı oyunu yine kendi bitirecektir.