DİZİ / ELDE VAR HAYAT 71. BÖLÜM FOTO GALERİ

Elde Var Hayat dizisinin 71. Bölüm özeti:

Duru ile Poyraz 'ın okulun internet sitesinde yayınlanan resimleri ortalığı karıştırır. Yeliz, durumdan memnundur. Pelin ise korkmaktadır. Öte yandan Caner, fena halde öfkelidir. Duru ise ne yapacağını, kendini nasıl aklayacağını bilemez.

İnternetin kötü niyetle kullanımının nelere mal olacağı artık herkes tarafından açıkça görülmektedir. Caner 'ler son anda maça girerek, kupayı okullarına kazandırmışlardır. Fakat bu durum müdür Salih 'in yeni ve acımasız bir karar almasına neden olmuştur.

Basketbol hocası Yüksel 'i okuldan uzaklaştırır. Vicdan azabı duyan Caner ve arkadaşları da onu geri getirmek için eyleme başlar. Bu eylem sırasında her zamanki gibi Kenan onların destekçisidir. Ancak en şaşırdıkları destekçileri Bahadır 'dır.

Aynur 'un bebek beklentisiyle ve yine Pakize 'nin aklına uyarak Rıfat 'a içirdiği bir otun suyu ona hayatı zindan eder. Osman ile Belgin 'in evlilik kararlarının ardından hazırlıkları tüm hızıyla sürmektedir. Kenan ise yepyeni ve hayati bir kararın arifesindedir. Bu konuda oğlu Yusuf 'un düşüncesi onun için kılavuz olacaktır.

Elde Var Hayat, 26 Mayıs Cumartesi TRT 1 'de…