DİZİ / ELDE VAR HAYAT 68. BÖLÜM FOTO GALERİ

Elde Var Hayat dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Seyfi’nin YGS’deki iddiası onu ve çevresindekileri büyük bir beklentiye sokmuştur. Bu beklentinin sonuçları herkes için epey ağır ve düşündürücü olacak gibidir. Tiyatro çalışmalarından dışlanan Caner ve arkadaşlarının yeni bir planı vardır. Çünkü okulun tiyatro kolu, sergiledikleri oyunla bir yarışmaya katılacaktır.

Yarışmanın galibi, okuluna bilgisayar dersliği kazandıracaktır. Sırrı ortaya çıkan Bahadır, gergindir. Onu en iyi anlayan Poyraz, diğerlerine karşı arkadaşına destek olmaya kararlıdır. Poyraz’ın, Caner ve arkadaşlarını rezil edecek hınzır bir planı vardır.

Rıfat, ısrarla bebek isteyen karısı Kıvırcık Aynur’unun yeni bir oyunuyla karşılaştığını düşünmektedir. Ne tuhaftır ki Aynur da, kendisini bebek ve çocuk sahibi olmaktan vazgeçirmeye çalışan kocasının sinsi planlarından şüphelenmektedir.

Kenan’ın okulda rastladığı ve kim olduğunu bilmediği huysuz adamla yaşadığı tartışma, başına umulmadık bir dert açar. Metin, evden kovduğu Osman’ın kalbini kırmıştır. Gönül almak için Yüksel’den destek bekler.

Elde Var Hayat(68.Bölüm), 5 Mayıs Cumartesi TRT 1’de…