DİZİ / DİLA HANIM 52. BÖLÜM FOTO GALERİ

Cuma akşamlarının ses getiren dizilerinlen olan Dila Hanım 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Dila Hanım nefesleri kesecek 52. bölümüyle 17 Ocak'ta ekranlarda olacak. İşte Dila Hanım 52. bölüm de yaşanacaklar.

Dila Hanım 52. Bölüm özeti:
Rıza öfke içindedir. Gerçekleri öğrenmiştir. Dila’nın kendisini aldattığını düşünür. Suat’la otelde kaldığını öğrenince çılgına döner. Dila nasıl açıklama yapacağını düşünür.Rıza’yla Dila’nın arasında tekrardan soğuk yeller eser. Dila derdini anlatamaz.

Rıza, Suat’ın odasını basar.Onu öldürmeye kararlıdır artık. Suat herzamn ki gibi pişkin ve korkak tavrıyla Rıza’yı daha da sinirlendirmeyi başarır. Suat’ın Dila’dan ayrılmak için tek bir şartı vardır.Rıza bu teklif karşısında şok olur.Rıza Suat’ın önüne sunduğu şartı kabul edecek midir?

Azer ve Fatma boşanırlar.Fatma’nın Azer’e karşı tek bir umudu bile kalmamıştır artık.Azer pişman olacak mıdır?

Melike Hanım çiflikten ayrılmıştır artık.Tek başına yaşama kararı alır.Rıza ve Fatma’nın annelerine karşı nasıl tavır takınacaklardır?

Dila Hanım bir önceki bölümde:

Dila'yı bekleyen sürpriz ne?
Dila artık her şeyden ümidi kesmiş, Rıza'nın mutluluğu için gözünü karartmıştı. Rıza'yı rahat bırakması için Suat'ın teklifini kabul etmişti. Suat'ın yanına giderken Dila'yı bekleyen sürpriz nedir?

Fatma ise Azer'i unutacak mı?
Fatma ise Azer'in başka bir kadının yanında olduğunu öğrenmiştir ve onu unutmaya kararlıdır, ancak bu hiç kolay olmayacaktır.

Azer'in yeni planı
Azer, Sultan ve bebeği için Barazoğlu Çiftliği'ndeki günleri sona erdirmenin yolunu bulmuştur. Peki Sultan bunun karşılığında ne yapacak?

Dila Hanım 17 Ocak Cuma akşamı yayınlanancak 52. bölümde:

Rıza'ya Derinden Sarsılır
Suat ve Dila'nın aynı otelde kaldığı öğrenen Rıza büyük bir şok daha yaşar. Rıza, duyduklarına ve gördüklerine inanmak istemese de bu durumu kabllenmek zorunda kalır.

Dila, bu durumdan nasıl kurtulacak?
Dila, kendisinin Suat'la birlikte otelde kaldığını Rıza'nın da öğrendiğini duyunca ne yapacağını bilemez ve bu durumu Rıza'ya nasıl anlatacağının çözüm yolunu arar.

Suat, Dila'ya Şantaj Yapıyor
Suat, Dilayı iyici köşeye sıkıştırarak payımı istiyorum yani şirketinin ve topraklarının yarısını isteyerek Dila'yı çok zor duruma sokar. Dila istemeyerek te olsa Suat'la anlaşarak Azer'in bu durumdan haberdar olmaması için Suat'ı tehdit eder.