DİZİ / DİĞER YARIM 14. BÖLÜM FOTO GALERİ

Diğer Yarım Dizisi 14. Bölüm özeti:

Ecevit ve ailesi için hastaneden çıkmalarıyla başlayan yeni hayata alışmak hayli zor olur. Meryem'in mahallesinde yaşamak istemeyen Zeynep Hanım ve Aysel, resti çekerek evi terk ederler.

Ecevit, dedesi Hüsnü efendinin mesleğini devam ettirmeye karar verir ve el birliğiyle hazırladıkları ciğer arabasıyla Meryem'in dükkânının yanına tezgâh açar. Meryem ise Ecevit'in mahalleye gelişinden ve eski sırların ortaya çıkma ihtimalinden tedirgindir.

Sabri önemli bir karar verir. Bir oyunun içine düştüğünün farkındadır ve kendini bu oyuna yem etmeyecektir. Zeynep ve Poyraz aşklarını doludizgin yaşarken Esma ve Tarık cephesinde işler karışır.

Tarık'ın verdiği yanlış karar büyük bir yanlış anlaşılmaya ve ayrılığa sebep olur. Çifti çok üzen bu bitiş aslında yeni başlangıçlara gebedir.

Tefeci Vedat'ın Meryem'in dükkânına musallat olmasıyla ailesini her şeyden önde tutan Ecevit'in kalıcı bir çözüme karar vermesi aile için geçmişin deşileceği, acıların ve yaraların yeniden gün yüzüne çıkacağı ama hepsini birbirine yaklaştıran bir durumun ortaya çıkmasına neden olur.