DİZİ / BÖYLE BİTMESİN 26. BÖLÜM FOTO GALERİ

Böyle Bitmesin 26. Bölüm özeti:

“içi beni yakar, dışı seni” Yazıcı’ların evine, Fatih’in okuldaki başarılarından dolayı gelen teşekkür mektubu, evdeki yetişkinleri birbirine katar. Her biri Fatih’in velisi olduğunu söyleyerek başarıya ortak olmak istemektedir.

Aile Masası, 17 yaşındaki Zafer’in başvurusuyla güne başlamıştır. Lakin bu başvurunun yöntemi oldukça değişiktir. Yeni vaka ördükçe sökülmektedir adeta. Nisa, vakayı çözmek konusunda ısrar edecek midir?

Zafer’in; babası Mümtaz, annesi Figen ve kardeşi Zühre’yi birarada tutabilmek için seçtiği yöntemin geri dönüşü var mıdır? Cevdet, yattığı yerden telefona uzanmak isterken yere düşer. Yusuf, Cevdet’in Nazlı’yı görmek istediğini anladığında, Nazlı’yı nasıl ikna edeceğini düşünmektedir.

Nazlı, babasını belki de son kez görmeye gidecek midir? Arif, babasına verdiği sözü tutamayınca, Yazıcı ailesi bakalım nasıl hareketlenecek? Böyle Bitmesin 26. Bölüm, usta oyuncular; Mustafa Uğurlu, Filiz Taçbaş, Cem Kılıç, Emir Özden ve Aleyna Uçar eşliğinde, Cuma akşamı saat 19.50’de TRT1 ekranlarında.