DİZİ / BİR ERKEK BİR KADIN 79 80. BÖLÜM FOTO GALERİ

Bir Erkek Bir Kadın 79. Bölüm özeti:

Telefon rehberi
Ozan’ın telefon rehberindeki “Zeynep görmesin” adı ile kayıtlı kişi kimdir? Zeynep kendini Ozan’ın hızlı arama listesine ekletebilecek midir? Telefon hafızasındaki gereksiz kişileri silmeye çalışan Zeynep’in başına ne gibi dertler açılacaktır?

Uyku
Birbirine sarılıp yatan ve sabah aynı şekilde kalkan Ozan ve Zeynep birbirleri için mi yaratılmışlardır? Uyumak üzere olan Zeynep, uykusunu kaçıran Ozan’dan intikamını nasıl alacak?

Çok yorgunum
Zeynep ve Ozan bir gün uyandıklarında çok yorgun olduklarını fark ederler. O günü evden dışarı çıkmaksızın keyif yaparak, yiyip içerek geçirmeye karar verirler. Fakat böylesi ikisi için de çok daha yorucu olacaktır.

Kapıya gelenler
Zeynep ve Ozan’ın kapısına dizi çekimi yapan bir kadın gelir. Kendisine rol verileceğini düşünen Zeynep için sonuç yine hayal kırıklığı olacaktır.

Sohbet etmiyoruz
Zeynep ve Ozan, uzun bir süredir doğru düzgün sohbet etmediklerini fark eder. Sohbet başlatma çabaları durumu daha da kötüleştirecektir.

Bir Erkek Bir Kadın 80. bölüm özeti:

Fıkracı Ozan
Çok güzel fıkra anlatıp insanları avucunun içine alan Mahir’e özenen Ozan, fıkra anlatma olayına kafayı takar. Ozan’ın bu ısrarlı çabası giderek güldürmenin çok ötesine geçmeye başlar.

Hediye
Yıldönümlerinin yaklaştığını Ozan’a hatırlatan Zeynep, beklediği hediyeyi alabilecek mi? Zeynep “Bir erkek içinden gelip hediye aldığında mutlaka aldatıyordur” tezini nasıl doğrulamaya çalışacak? Ozan’ın ince hediyelerinden hangisi Zeynep’in aklını başından alacak?