DİZİ / BİR ÇOCUK SEVDİM 23. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Bir Çocuk Sevdim dizisinin 23. Bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Bir Çocuk Sevdim 23. Bölüm fragmanı ve 22. bölümde yaşananlar.

Mine fidye için kaçırılır!

Sinan ne olduğunu anlayamadan panikle Derin'in evine gider. Alacaklılar, işin şakası olmadığını göstermiştir. Derin korku içindedir. Sinan hemen onu çıkarıp, yeni tuttuğu eve götürür.

Timur'un sabrı tükenmiştir. Mine'yi de oğlunu alıp eve götürmek ister. Mine direnir ve Timur'u hem çok kıran hem de kızdıran bir şey yapar. Bunun üzerine Timur da boş durmaz. İki adamın da çekiştirip durmasından bunalan Mine, artık bir karar vermek zorundadır. Sinan'a gider ve onunla da tartışırlar. Bundan sonrası çok daha büyük olaylara gebe olacaktır.

Mine birden ortadan kaybolur. Sinan'la buluştuğunu bilen Süreyya endişelenir, Timur'un öğrenmesinden de çekinir. Fakat çok geçmeden kötü haber herkese ulaşır.

Öte yandan dibe doğru giden Turan'ın sürpriz bir misafiri vardır. En yalnız hissettiği anda kendini yeniden sıcak, güvenli bir ortamda bulur. Fakat olaylar istediği gibi gitmeyecektir.