DİZİ / BENİ BÖYLE SEV 79. BÖLÜM FOTO GALERİ

Beni Böyle Sev Dizisi 79. Bölüm özeti:

Ayşem ve Ömer karşılarında polisi görünce şoke olur. Ayşem Zeyno ' yu korumak için elinden geleni yapar. Ancak Ömer ' in Zeyno ile ilgili şüpheleri vardır. Melda Ömer ' in tarafını tutarak Ayşem ' i sinir eder.Karakola götürülen Zeyno çaresizlik içinde bir komploya kurban gittiğini anlatmaya çalışır.

Nitekim Tahir ' in ziyareti işin rengini değiştirir. Aklı Zeyno ' da kalan Tolga arkadaşı Metin ' le beraber ev bulma derdindedir. Bu arada Tolga ' nın okulda sürpriz bir ziyaretçisi vardır. Bu sürpriz ziyaret,Tolga ' nın yıllardır uykusunu kaçıran korkunç geçmişin de ipuçlarını verir.

Reyhan ' ın geri dönmesi Mazhar ' ı allak bullak eder. Reyhan da ondan farklı değildir. Birbirlerinden kaçmak için ellerinden geleni yaparlar ama bu o kadar kolay degildir. Sevinç tam sevdiği adama kavuşmak üzereyken hayatına giriveren Reyhan ' dan hiç hoşlanmaz.

Binlerce kilometre uzakta da olsa Reha bir kez daha Eda ve Nail ' in hayatını zora sokmayı başarmıştır. Her ikisi de Menteş belasından nasıl kurtulacaklarını düşünürler. Ancak Eda ondan habersiz hareke geçer. Ömer yaşadığı sıkıntılardan Ayşem ' in haberi olmasını istemez. Bu arada Melda'nın söz vermesine rağmen yaptığı büyük hata Aysem'i Allak bullak eder.