DİZİ / BENİ BÖYLE SEV 69. BÖLÜM FOTO GALERİ

Beni Böyle Sev Dizisi 69. Bölüm özeti:

Ömer Ayşem ' den Melda ' dan özür dilemesini ister. Ancak Ayşem haklı olduğuna sonuna kadar inanmaktadır. Ömer ' in emir verir gibi konuşmasından rahatsız olmuştur, sinirleri tepesindedir. O sırada Melda mağdur rolünün hakkını vererek Ömer ' in desteğini almayı başarır…

İmkansız aşkların prensi Tarık ' ın tüm ilgisi Zeyno ' ya kayar. Derste bile onun dikkatini çekmeye çalışır. Tolga elinde olmadan kıskanmaya başlar. Ömer ve Ayşem aşkını idol olarak gören Mazhar, onların mutluluğunun bozulmaması için varını yoğunu ortaya koyar.

Haluk dostunun bu inanılmaz fedakarlığı karşısında hayretler içinde kalır. Sevinç ' in arkadaş olma girişimi Reyhan ' ı rahatsız eder. Fahriye ' nin geçmişle ilgili farklı yaklaşımı Mazhar ' ın öfkesine bakış açısını değiştirir. İlk defa Mazhar ' ın haklı olduğunu düşünür.

Zeyno Tolga ' ya bir teşekkür borçlu olduğunu düşünür ve Seval ' e yardım etmek için eve gider. Fakat Seval ' in tepkisi çok serttir, Tolga ne yapacağını şaşırır. Nail ' in kurduğu seti bir türlü yıkmayı başaramayan Eda, şiddetli bir tartışmanın sonunda gemileri yakar. Tam bu gergin anda Menteş yine araya girerek Nail ' i çileden çıkarmayı başarır…

Ortalığı sakinleştirme görevi yine Ayşem ' e düşer ve Melda ile konuşmaya karar verir. Fakat Melda ' nın yanına gittiğinde korkunç bir manzara ile karşılaşır… Mazhar bütün sorunları çözecek formülüyle Menteş ' in karşısına dikilir. Fakat Menteş bu defa Mazhar ' ın hayatını allak bullak edecek hamleyi yapar.