DİZİ / BEHZAT Ç. 32. BÖLÜM FOTO GALERİ

Kişisel Gelişmek

Ahmet Doğru adlı kişisel gelişim uzmanı evinde ölü olarak bulunur. Ahmet boğularak öldürülmüştür. Cesedi bulan komşu, katili kapı deliğinden görmüştür. Başında motorcu kaskı olduğunu söyler. Cinayet ekibi Ahmet'in danışmanlık yaptığı kişileri araştırır. Seda isimli bir kadına yaşam koçluğu yaptığı öğrenilir.

İfadesi alınan Seda, Ahmet'in ölmeden önce verdiği seminerden bahseder. Seminerin ardından Ahmet'in apar topar gittiğini anlatır. Bununla birlikte yayıncısından alınan bilgiye göre Ahmet, yakın zamanda İstanbul'a gitmiş ve döndüğünden beri tuhaflaşmıştır. Cinayet ekibi seminerin video kaydını izler. Görüntülerde Ahmet'in yanından ayırmadığı bir çanta olduğunu görürler.

Olay yerinde bulunan yeni bir delil, soruşturmanın seyrini değiştirir. Behzat ve Harun kendilerini İstanbul'da bulurlar. İstanbul'da şüpheli oldukları düşünülen Mecnun'la arkadaşlarını toplayıp Ankara'ya getirirler. Behzat Ç. bir yandan cinayeti aydınlatmaya diğer yandan da içinde ne olduğunu kimsenin bilmediği çantanın sırrını çözmeye çalışacaktır.