DİZİ / BANA ARTIK HİCRAN DE 2. BÖLÜM FOTO GALERİ

Bana Artık Hicran De Dizisi 2. Bölüm özeti:

Kanal D ' nin başrollerini; Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisough, Tamer Levent, Nur Sürer, Zeyno Eracar, İncinur Daşdemir, Turgay Kantürk, Nadir Sarıbacak ve Elif Ceren Balıkçı ' nın paylaştıkları, yeni sezondaki iddialı dizilerinden “Bana Artık Hicran De” Pazar, saat 20.00'de yeni bölümü ile ekrana gelecek.

Yapımını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı, hikayesini Gülizar Irmak, senaryosunu da Coşkun Irmak-Gülizar Irmak'ın kaleme aldıkları ' Bana Artık Hicran De ' , hayatın içinde sürüklenen bir kadının, çaresizlik ve isyan dolu yaşam öyküsünü konu alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile milyonların yeni ekran gözdelerinden olmaya aday olan ' Bana Artık Hicran De ' nin ilk bölümünün konusu şöyle:

Sait, vitray ustasıdır. Kızı Hicran ile vitray atölyesinde birlikte çalışırlar. Hicran, sanatına tutku ile bağlıdır. Babası gibi usta bir vitraycı olmak ister. Tutucu bir çevrede yaşasa da o, vitray camlarının büyülü, renkli dünyasında çok mutludur. Zaten başka bir dünyası da yoktur. Ailesi tutucudur ama onları çok sever. Özellikle babasına gönülden bağlıdır. Ancak günün birinde Hicran, mutluluğun sadece renkli camlarda olmadığını anlar; aşık olmuştur. Aşk, bilmeden, istemeden kapısını çalmış, Hicran'ı büyülemiştir. Aşkının da peşinden koşar. Tıpkı renkli camların büyüsüne koşar gibi. Ancak aşkın dünyası başkadır. Hicran hiç tanımadığı bu dünyada, aşkının rengini, büyüsünü ne kadar koruyabilecektir? Ateşe koşan kelebekler gibi, bu aşktan yanmaktan kurtulabilecek midir?