DİZİ / BANA ARTIK HİCRAN DE 1. BÖLÜM FOTO GALERİ

Bana Artık Hicran De Dizisi konusu:

' Bana Artık Hicran De ' , yaşadığı aşk sonucu hüsrana uğramış ve büyük bedeller ödemek zorunda kalmış bir kadının hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Hicran 20 ' li yaşlarda çok tutucu bir ailede büyümüş, babası ile beraber, babasına ait vitray dükkanında çalışan genç ve çok güzel bir kızdır.

Günün birinde büyük bir holdingde çok iyi bir pozisyonda çalışan ve holding sahibinin damadı olmaya aday Murat ile tanışır. İş icabı başlayan bu ilişki zamanla büyük bir aşka dönüşür. Fakat, Hicran ve Murat'ın arasında imkansızlıklar vardır ve ayrılmak zorunda kalırlar.

Bana Artık Hicran De Kanal D'de Başlıyor

Kanal D'nin başrollerini Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisough'un paylaştığı, Tamer Levent, Turgay Kantürk, Nadir Sarıbacak, Nur Sürer, Zeyno Eracar, Elif Ceren Balıkçı, İncinur Daşdemir ve Serhat Özcan'ın eşlik ettiği, Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Coşkun-Gülizar Irmak'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı yeni dizisi ' Bana Artık Hicran De ' , Eylül ayında Kanal D ekranlarında başlayacak.

' Bana Artık Hicran De ' , yaşadığı aşk sonucu hüsrana uğramış ve büyük bedeller ödemek zorunda kalmış bir kadının, hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Hicran, 20 ' li yaşlarda çok tutucu bir ailede büyümüş, babası ile beraber, babasına ait vitray dükkanında çalışan genç ve çok güzel bir kızdır. Günün birinde büyük bir holdingte çok iyi bir pozisyonda çalışan ve holding sahibinin damadı olmaya aday Murat ile tanışır. İş icabı başlayan bu ilişki, zamanla büyük bir aşka dönüşür. Fakat, Hicran ve Murat'ın arasında imkansızlıklar vardır ve ayrılmak zorunda kalırlar.